Годишен хороскоп 2017 БЛИЗНАЦИ

Годишен хороскоп 2017 БЛИЗНАЦИ

Публикувано на 28-11-2016 01:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 БЛИЗНАЦИ

Подробен годишен хороскоп 2017 за БЛИЗНАЦИ!

Близнаци за вас 2017 година се разделя на 4 последователни етапа, всеки от които, достатъчно ярък и запомнящ се.

Първият етап започва с настъпването на годината на Петела – 28 февруари 2017 година и продължава до средата на март или по-скоро до началото на април. Този времеви интервал може да се характеризира като богат на ситуации от психо-емоционалната гама. Това звучи страховито, но не означава в никакъв случай, че тези ситуации ще бъдат негативни.

Онези представители на зодия Близнаци, които нямат партньор поради някаква причина може да срещнат тяхната половинка и животът и да се промени по начин, който ще ги направи щастливи. Семейните хора ще имат възможност да надникнат по-обстойно във връзките си и да погледнат по един по-нестандартен начин на тях. Романтичните ситуации няма да бъдат малко през този период. Разбира се, трябва да обърнете сериозно внимание на отношенията с близките ви хора и да не си позволявате да предизвиквате напрежение в семействата си. Ако това се случи ще ескалира много напрежение. Дори да ви е трудно, трябва да се научите да бъдете по-въздържани.

Следващият период ще започне през Април и ще продължи до втората декада на юли, той ще бъде по-динамичен период. Малко парадоксално е, че решенията, които сте взели през предходния период практически може да не означават нищо на този настоящ етап. Разбира се това не означава да се откажете от своите принципи и важни неща, за да ги свършите на по-късен етап. Сега е добре да се фокусираме в работен план и да видим как стоят нещата там.

Комуникация, лични отношения - емоционалната сфера - също ще имат голямо значение в този  етап по отношение на качеството. През този период не се хвърляйте към нови инициативи, защото Огненият петел ще се постарае да обърка ситуацията на работното ви място. Съсредоточете се върху това, което считате за най-важното за себе си в този момент.

От края на втората декада на юли и до края на октомври е времето, на което трябва да обърнем специално внимание. Той касае онези решения, които взехте в началото на годината. Трябва да помислите за емоциите си и да ги анализирате в настоящия период, това е изключително важно, макар да не бъде лесно, защото те пряко засягат отношенията на работното ви място. Близнаците трябва да действат трезво и реалистично, без да повтарят минали грешки. Запомнете, скъпи Близнаци, че не бива да си позволявате да бъдете погълнати от ситуацията. Позволете си вашите собствени желания да бъдат реализирани. Това се отнася и за личните ви отношения с близките хора и приятели. Тук Огненият петел наистина ще ви помогне да преодолеете трудностите. Добре би било за вас да постъпвате мъдро и тактично спрямо нуждите на останалите хора. Няма много други варианти.

Двата последни месеца, януари и февруари до 15 число на 2018 носи края на годината на Огнения петел, а също така и последният четвърти времеви интервал от годината на Близнаците. За повечето зодиакални знаци този период се отличава с много говорене и доста добри постижения, но за Близнаците той няма да е твърде динамичен, както предходния. Като цяло, вие, скъпи Близнаци, е добре да се фокусирате главно върху работата си през Годината на петела.

Меркурий съветва да не губите вяра в себе си под влияние на обстоятелствата, да доста е простичко – бъдете себе си, това в момента е най-успешната и най-продуктивната стратегия. В любовта има мир и той ще внесе яснота в отношенията ви. Естествено същият този мир може да доведе и до потенциално бурни отношения. Разбира се това зависи от самите вас и решенията, които вземате. В кариерата ви все още се вижда голям потенциал. Важни решения ви очакват през 2017 година. Ако действате правилно в бъдеще ще имате блестяща кариера.

Скъпи Близнаци, в заключение ви пожелаваме щастлива 2017 година. През нея ще постигнете много. Правете каквото мислите, че е правилно, избягвайте някои ненужни сприятелявания. Доверете се на интуицията си.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация