Годишен хороскоп 2017 - СКОРПИОН

Годишен хороскоп 2017 - СКОРПИОН

Публикувано на 21-11-2016 03:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
 Годишен хороскоп 2017 - СКОРПИОН

Общ годишен хороскоп 2017 за СКОРПИОН!

Съществуват ли сладкиши без калории? Или шоколад? По някаква незнайна причина, скъпи Скорпиони ще получите през 2017 година лъвски пай от небесната подкрепа. В годината на огнения петел трябва да заявим, че за вас чудесата съществуват и този факт ще ви води в правилната посока към реализирането на мечтите ви! Всички възможности са на пътя ви и може би 2017 година ще е една от най-успешните години за представителите на зодия Скорпион! Разбира се никой не е длъжен да се съгласява с нас. Винаги има възможност за грешка, но да го кажем по-реалистично – в хороскопа на зодия Скорпион за 2017 годи всички индикации за успех са много по-високи отколкото до сега. Нека да си стиснем ръцете и да се надяваме, че успехът няма да ви промени в отрицателна насока! Бъдете себе си и не се поддавайте на чужди идеали. Годината на Огнения петел за зодия Скорпион вероятно ще бъде една от най-ярките и незабравими в живота!

Сега е време да обсъдим основните елементи за 2017 година. Първият е Земя, разбира се част от вашия арсенал. Но в същото време изискванията за зодия Скорпион може да се окажат доста по-големи отколкото към останалите зодии. С други думи, Скорпиони, през 2017 година ще трябва да поработите доста усилено, повече отколкото сте планирали. В противен случай ще останете с празни ръце, вместо да вземете от живота всичко, което очаквате и да се радвате на постигнатото. Не позволявайте на малките неща да ви пречат по пътя към успеха.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация