Годишен хороскоп 2017 - ТЕЛЕЦ

Годишен хороскоп 2017 - ТЕЛЕЦ

Публикувано на 21-11-2016 00:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - ТЕЛЕЦ

Общ годишен хороскоп 2017 за ТЕЛЕЦ!

През новата 2017 година Телците имате грандиозни планове, но това не означава, че всичко ще се развива по сценарий. Не бива да мислите, че знаете всичко за себе си, така само ще тръгнете по грешни пътеки. За Телците годината на Огнения петел може да се окаже период на големи постижения, ползотворно нов период или период на големи разочарования. Това ще бъде предопределено от собствените ви нагласи в началото на годината. Ситуацията при вас през тази година не е напълно изяснена. От спадове до върхове, от постижения на разочарования. През тази година колелото на историята може да се завърти във всяка възможна посока.

Но дали това ще е за добро или за лошо ще покаже времето! Всичко зависи от това как вие самите гледате на ситуацията и как я възприемате. Въпреки това известна стагнация във вашия живот се наблюдава отдавна. Отдавна ситуацията  семейството ви, както и финансовата и работната сфера търпят известна криза. Разбира се, че не може да се каже конкретно за живота на всеки един. Обаче периодът сега предполага положителни промени в много сфери на живота на Телците.

Да, може би тази позиция на планетите е доста удовлетворяваща за вас. Но вселената е на обратна страна и има различни планове за вас. Но това не означава, че трябва да отлагате онези събития, които са важни за вас. Годината на Огнения петел, вие Телци, ще възприемете като период на промяна в ориентацията, приоритетите в живота, целите и ценностите си. Но независимо от общата тенденция на въздействие на небесните тела, всеки Телец ще изживее годината по свой собствен начин.

Всяка промяна, обаче, вие ще възприема като нещо свръх естествено, нещо дошло отвън извън вас самите и не винаги нещата ще бъдат така, както желаете. Но независимо от всичко това, тези промени ще доведат до много силно лично развитие и развиране от страна на Телците, че през 20167 трябва да бъдат изцяло подготвени за перспективите и проектите в огромен мащаб, които предстоят. Всичко описано до момента говори за неизбежен бъдещ успех.


Етикети: 2016, 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация