Годишен хороскоп 2017 - СТРЕЛЕЦ

Годишен хороскоп 2017 - СТРЕЛЕЦ

Публикувано на 21-11-2016 04:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - СТРЕЛЕЦ

Общ годишен хороскоп 2017 за СТРЕЛЕЦ!

Колко много надежди са свързани със започващия нов период – Годината на Огнения петел 2017. И някъде там … отвъд безкрайната река от огнена ярост, отвъд егоизма, всичко ще е както преди, и вие наистина може да се влюбите! Промяната предстои, независимо дали го искаме или не. Стрелците са свикнали да получават това, което искат, независимо от всичко, така че защо не желаните от вас неща да не станат реалност?

През настъпващата година всичко ще работи за вас, скъпи Стрелци. Ние сте галениците на огъня. Сега е едно далновидно време, което ще ви позволи да реализирате най-големите си планове и ще ви накара да се чувствате много положително. Възможно е през 2017 година да откриете нещо за себе си, нещо или някой който ще ви направи по-добри, ще ви накара да покажете онези качества на личността ви, които обикновено са скрити. Само и вие бъдете по-открити. Ще има огромен брой промени в живота на Стрелците през 2017 и тези промени ще бъдат толкова мащабни, че ще преобърнат начина ви на живот и възприятие. Оставете в миналото тъмната страна на нещата. Единственото, което ви пречи в този момент е страхът от промяна. Но ако се движите напред светът ще ви предложи много. 2017 година ще бъде една от най-успешните и запомнящи се периоди в живота ви!

Годината на Огнения петел кореспондира с елемента на вашия зодиак, което е изключително голяма подкрепа за Стрелците. Какво можем да кажем, тотална подкрепа при всички обстоятелства в астрален план. Вие, скъпи Стрелци, се намирате в страната на чудесата. С поглед към 2017 година е логично да се подчертае сферата на личните отношения. Необходимо е да се отговори на всички предизвикателства на маниера на петела. Венера ще се окаже в максимално доминираща позиция. Бурни емоции в личен план. От друга страна не бива да забравяте за работата си и свързаните с нея въпроси. Така че в известен смисъл темпото ще бъде подходящо. И тук всеки етап на живота ще бъде обагрен в ярки краски. Като се вземе предвид това Стрелците през 2017 година ще имат възможност да постигнат максимална производителност при всяка сфера, до която се докоснат.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация