Годишен хороскоп 2017 - РИБИ

Годишен хороскоп 2017 - РИБИ

Публикувано на 21-11-2016 05:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - РИБИ

Общ годишен хороскоп 2017 за РИБИ!

Уау, каква чудесна година 2017 предстои – годината на Петела! Винаги се движите напред! Уважаеми представители на зодия Риби, не вярвате, че елемента огън е свързан с вашата зодия. Но грешите! Годината на огнения петел ще благоприятства уверените и мотивирани Риби, очевидно виждащи целта си и знаещи какво ще излезе накрая! Разбира се, няма да бъде съвсем просто, затова уважаеми Риби, ще трябва да запретнете ръкави и да реализирате плановете, които дълго сте отлагали. Ако сте в състояние да преодолеете първите организационни трудности през пролетта на 2017 година първите лъчи надежда ще донесат щастие по отношение на поставените цели и ще се отплати чрез резултати.

И така, нека да анализираме детайлно какви трудности очакват зодия Риби през 2017 година! Нека да изясним, че не говорим за непреодолими трудности. В началото на годината на Огнения петел ще имате усещането, че нещата не се случват така, както сте ги планирали, но това едва ли ще ви разстрои, предвид зодията ви. Повечето представители ще устоят. Но ще трябва да се научи много през предстоящия период и колкото по-гъвкаво мислете, толкова по-добре ще бъде през този динамичен период. Важен е фактът, че Юпитер сега е изключително силен. Затова може да кажем, че за зодия Риби манна небесна ще падне от небето, но не без да си я изработите предварително. За да постигнете успех, ще трябва да предприемете действия. Не само да работите както обичате като работохолици. Но да не прибързваме. През 2017 година всичко в живота ви ще се случва по естествен път с пълно физическо, естетическо и морално удовлетворение.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация