Годишен хороскоп 2017 - РАК

Годишен хороскоп 2017 - РАК

Публикувано на 21-11-2016 01:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - РАК

Общ годишен хороскоп 2017 за РАК!

През 2017 година на зодия Рак се пада да напредва и да продължава напред. Всеки бърза нанякъде, пропускайки шанса си в даден момент и вместо да спре попада в порочния кръг от събития. Скъпи раци, до сега бързахте твърде много, но сега идва моментът да забавите темпото. Нов етап по отношение на възприятията ви е на хоризонта. Разгърнете огромния си потенциал. Всяко събитие в годината на Огнения петел обещава на представителите на зодия Рак една незабравима година. Нещата ще се случват бързо. Истинският живот не може да бъде статичен.  Въпреки, че вие добре осъзнавате нуждите от промяната, трябва да признаете, че и вие трябва да дадете нещо от себе си за да се случат нещата. През тази година ще намерите отговор на всички стари въпроси, които ви касаят. Скъпи Раци, не бързайте твърде много и не променяйте своето кредо, бързайте бавно … Само така и не по друг начин. Това е пътят към хармонията, която получавате в една нова ера през тази година.

Важно е да отбележим, че годината на Огнения петел не е благоприятна за спиране или оттегляне от начинания. Въпреки новостите и големите промени, които настъпват представителите на зодия Рак трябва бързо да се адаптират в новата ситуация и да вземат правилните решения.

И така, детайлният анализ на годината за зодия Рак, които се свързват с елемента Вода показва, че предстоят промени, към които ще ви бъде трудно да се нагодите, уважаеми Раци. Но все пак шансовете ви за успех не са изчерпани. Вие през годината на Огнения петел 2017 практически стоите на пътя на собственото си развитие. Нюансите са навсякъде и по всичко личи, че ще излезете с много победи от много ситуации, дори от по-комплексните. Всяка битка е прогрес и ни прави по-силни, дори да е трудно.

Разбира се, ако всеки от вас бъде активен и динамичен можете да удвоите успеха си през 2017 и да възприемете една много дейна позиция. Но трябва да отбележим, че патронът на 2017 година – петелът – не е съвсем на ваша страна. Въпреки че и Луната няма да ви подкрепя много на личната си сцена вие сте много силни персонално и имате много интересни периоди през тази година. Има две основни положения, на които трябва да обърнем внимание – отношенията с близките и семейството и вашата гъвкавост. Трябва да се научите да действате гъвкаво спрямо обстоятелствата, а не да стоите зад тях. Това означава адаптивност и способност за промяна, по начин, който ще донесе ползи за вас. Не е необходима специална подготовка. Въпрос на лична нагласа е всичко това, постарайте се.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация