Годишен хороскоп 2017 - ОВЕН

Публикувано на 21-11-2016 00:01 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - ОВЕН

Общ годишен хороскоп 2017 за ОВЕН!

За зодия Овен 2017 е на прага на своето бъдеще. Изключително важна година както в работен, така и в личен план, финанси и здраве. Дори в трудните ситуации, вие Овни, ще бъдете в състояние да анализирате миналото и да обмислите добре бъдещето си

Възможно ли е хората, които застават твърдо зад своите принципи да бъдат абсолютно щастливи? Този и много други въпроси ще намерят своя отговор през настъпващата година. За много от представителите на зодия Овен ще се наблюдават както спадове, така и висоти, както очарования, така и разочарования, големи успехи и онова, което вие самите наричате любов! Всъщност това е подарък, посока към рая, независима от миналото – 2017 година за вас ще бъде изключително дейна и удовлетворяваща!

През 2017 хората родени под знака Овен също ще получат своите бонуси. Елементът им – огън- кореспондира с времето, което е в момента. Някои астролози вярват, че дълбоко в душата на всеки Овен живее по един малък Наполеон. А дали е така, сами вие разбирате за какво става въпрос.

Така през 2017 представителите на зодия Овен заедно с уникалните възможности на пътя си ще приключат успешно много начинания от минали периоди, избягвайки трудности и провали. Способни сте да действате изключително разумно.

Приз 2017 традиционен ваш защитник ще бъде Марс, който ще ви отведе до множество ситуации, от които ще извлечете преки ползи.

Заредени сте с много енергия,  която ще ви помогне да постъпвате правилно и да четете между редовете, така че винаги да взимате правилното решение. Внезапно ще се досетите за нещо грандиозно или ще измислите план за действие, който не ви е хрумвал до този момент.


Етикети: 2016, 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация