Годишен хороскоп 2017 - ЛЪВ

Годишен хороскоп 2017 - ЛЪВ

Публикувано на 21-11-2016 02:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - ЛЪВ

Общ годишен хороскоп 2017 за ЛЪВ!

Уважаеми Лъвове, малко хора от близкото ви обкръжение могат да разберат вашите истински желания и цели. Имате ли понятие какво всъщност пречи на това да се наслаждавате на това, което имате? Вашето щастие и мечтите ви за бъдещето няма да се променят особено през годината на Огнения петел 2017. Но трябва да обърнем внимание на динамиката на събитията през новата година. Вие вече имате всичко необходимо за да изживеете една интересна година. Желанието за печалба не е никак лошо, но то не се свързва с разбирането ви за живота. Знаем, че прекомерното философстване не ви е приятно. Затова ще се опитаме конкретно и ясно да определим последователността на събитията през новата 2017 година в астрален аспект за вас.

Вие, скъпи Лъвове, сте една неконтролируема огнена топка, запазена марка. Както никой друг вие сте целеустремени и не отстъпвате пред нищо. Още повече, през годината на Огнения петел 2017та, звездните вектори са в пълна хармония с енергията на вашата зодия. Физическите, енергийни и духовни нива ще бъдат в състояние да управляват наличните ви ресурси през настъпващата година. Всъщност, единственото нещо, което може да ви донесе слабост, това е дисхармония във вашия вътрешен свят. Това състояние съпътства много от членовете на вашата зодия. Уважаеми Лъвове, през 2017 ще се насладите на напълно заслужен успех, но не маловажно е това, че ще намерите пълна хармония във вътрешния си свят. Това ще ви помогне най-много от всичко друго да бъдете щастливи.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация