Годишен хороскоп 2017 - КОЗИРОГ

Годишен хороскоп 2017 - КОЗИРОГ

Публикувано на 21-11-2016 04:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - КОЗИРОГ

Общ годишен хороскоп 2017 за КОЗИРОГ!

Казват, че всичко ново е добре забравено старо, така че какво ни остава освен да се радваме на настоящето колкото можем повече! В навечерието на годината на Огнения петел 2017, вас Козирози ви очаква период на много промени, свързани с нови перспективи и възможности, които ще ви доведат до един качествено нов етап на живота ви! И нищо няма да се повтори, всичко което ще се случва при вас ще бъде на първо място през 2017 година!

На пръв поглед елементът Огън от Огнения петел и елементът Земя не си кореспондират изцяло. Но това е вярно само от части. В действителност през 2017 година Козирозите ще имат шанс да постигнат значителен успех, за да получат нещо значимо, което може да се превърне в шанс за нов живот на бъдещ етап, по-комфортен и на по-високо ниво. Въпреки това конфронтацията на Огънят и Земята ще предизвика трансформация, изискваща контрол и упоритост от страна на самия индивид за постигане на поставените цели. Козирозите ще имат възможността да реализират своя потенциал през 2017 година и да го разгърнат в пълна степен. Възможно е да се озовете и в неподходящи ситуации, но някак си звездните помощници ще ви помагат много когато е нужно.

Трябва да споменем, че през годината на Огнения петел събитията от преди и сега някак критично ще се пресичат за представителите на зодия Козирог. Но независимо от това вие ще се промените по един забележителен начин и не е нужно да се страхувате нито да съжалявате твърде много. 2017 година е особен период за вас, изключително значим. Ще видите нови възможности и ще разширите кръгозора си. Годината на Петела в известен смисъл носи неясноти за всички представители на зодиака и Козирозите не са изключение. В този смисъл е важно да се разбере, че колкото по-малко е влиянието на различните астрологични тенденции в живота на човека, толкова по-независими са неговите решения. Това е елементарен въпрос в сферата на отговорност. Годината ще бъде предизвикателна за вас Козирози, защото ще ви се наложи да мислите двойно повече преди да вземете каквото и да било решение. Интелектуалният фактор излиза на преден план. Това означава, че през следващата година Козирозите трябва да наблягат на размисъл, анализ, планиране и систематизиране, колкото и изненадващо да ви изглежда това. Разбира се трябва да се работи и върху физиката на всеки един представител на зодията. Всички шансове за адекватна подготовка трябва да бъдат използвани. Адаптацията при вас не е толкова важна, колкото планирането в еднаква степен както при работа така и при личните отношения. Това е своеобразен плюс, но разбира се всеки притежава собствени индивидуални характеристики при всяка ситуация.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация