Годишен хороскоп 2017 - ДЕВА

Публикувано на 21-11-2016 02:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - ДЕВА

Общ годишен хороскоп 2017 за ДЕВА!

Всичко е прекрасно, но не съвсем. Не е ли време да отстъпите назад и да видите цялостната картина около вас? С настъпването на 2017 година погледът на вас, Деви, ще се промени и ще започнете да се радвате истински на живота. Ситуацията за повечето от вас е отлична, дори ще се намери и някой, който да ви завижда. Всички виждат щастието, което е в живота ви, но самите вие виждате ли го?
Да, от страни е по-лесно да се види, но от вътре може ли да си дадете ясен отговор? Енергията на 2017 е в такъв рязък контраст при вас, че няма как да не й обърнем внимание. Годината на огнения петел казва, че Девите се нуждаят от презареждане. Имате нужда от глътка свеж въздух, който по един магичен начин ще освободи напрежението и ще ви промени отвътре навън.

За Девите това е като неутъпкана пътека. Трудно ви е да намерите начин, да разберете сами каква е поредицата от необходими действия и да ги извършите докато постигнете победа. Да промените себе си не е лесна задача. Но Петелът ще се постарае да извършите тази трансформация през 2017 година. Търсенето на правилната формула за живота може да заеме интелекта на девите за толкова дълго време … но точно в този момент се извършват велики трансформации. Казват, че за да промените съзнанието си трябва да промените сърцето си, а за да промените сърцето си трябва да промените живота си, но за да бъде променен един живот то една душа трябва да срещне друга. В хороскопът на Девите за 2017 се вижда огромен лъч надежда. През новата година съдбата ще ви прати някой, който ще промени живота ви …

Но това е само едната страна на монетата, от другата страна вие сте склонни не да драматизирате ситуациите. Понякога дори не забелязвате промените, които настъпват в живота ви. Затова една почивка през 2017 година ще ви се отрази много добре.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация