Годишен хороскоп 2017 - ВОДОЛЕЙ

Годишен хороскоп 2017 - ВОДОЛЕЙ

Публикувано на 21-11-2016 05:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - ВОДОЛЕЙ

Общ годишен хороскоп 2017 за ВОДОЛЕЙ!

Време е да спрете да лъжете себе си. Скъпи Водолеи, дошло е времето в годината на Огнения петел да кажете точно онова, което мислите. Трудно е да бъде определен точния момент ще се случи това, защото събитията и обстоятелствата от изминалата година са изместили ъгъла ви на признание. Достигната е границата ви на търпимост и вече търсите промяна. Въпреки това през 2017 година кардинални промени не ви очакват. По-вероятно е през годината на Огнения петел периодът за вас да е по-подходящ за подготовка към промените, които предстоят. Разбира се това е една обща тенденция на 2017 година и при всеки човек рамките могат да се изместят значително. Новата година благоприятства като цяло ситуацията за вас.

Разбира се, в годината на Огнения петел Водолеите ще имат специфични предимства, но само ако са подготвени за едно доста активно поведение. Като цяло елементът Въздух е пряко свързан с елемента Огън, което е сериозно астрално предимство за вас, скъпи Водолеи и хармонията струи от всяка сфера на живота за вас. Ключовите нюанси зависят от това самите Водолеи да намерят посока, която да е достатъчно далновидна, за да се справи със ситуациите, които се задават насреща. Разбира се вие самите ще бъдете загрижени за съдбата си. Например, ако искате да привлечете някое внимание, не е нужно да мислите до колко това е възможно. Веднага след като направите първата стъпка нещата ще се случат от само себе си. Подобна ще бъде ситуацията и в работната сфера. Годината на Водолея ще бъде разделена формално на четири етапа, всеки от тях има специална връзка с контекста на решаване на предстоящите проблеми.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация