Годишен хороскоп 2017 - ВЕЗНИ

Годишен хороскоп 2017 - ВЕЗНИ

Публикувано на 21-11-2016 03:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - ВЕЗНИ

Общ годишен хороскоп 2017 за ВЕЗНИ!

Скъпи Везни, искам да ви пожелая лекота, безгрижие и хармония през 2017 година – годината на Огнения петел. Искам още да ви пожелая да имате способността да захвърлите всички грижи и с прояснена глава да погледнете живота. За повечето представители на зодия Везни новата година ще се окаже ясна или пък не, в контекста на живота. Разбира се, специфични и съдбоносни ситуации ще има, но е важно да разберете, че патронът на 2017 – петелът- няма много тясна връзка с вас. Сега очевидно не е времето, когато Вселената ще ви разкрие своите тайни и ще ви подсказва нещо.

В годината на петела за вас всичко е въпрос на активна подготовка и чакане. По всяка вероятност тази година ще ви доведе пред прага на нещо наистина значимо за вас. Като цяло 2017 година ще бъде добра година за вас, Везни. Ще постигнете баланс между чувства, работа, духовно развитие и хармония като равен приоритет на всеки един аспект, така това е идеалният вариант за представителите на зодията.

От друга страна процесът на решаване на проблеми през 2017 може да ви доведе до дилема. Ще трябва да изберете между чувствата си и разумът, което ще се отрази на идните периоди през годината. Сега е моментът да се освободите от демоните, които ви преследват и до голяма степен вие сами сте си създали.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация