Годишен хороскоп 2017 - БЛИЗНАЦИ

Годишен хороскоп 2017 - БЛИЗНАЦИ

Публикувано на 21-11-2016 01:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 - БЛИЗНАЦИ

Общ годишен хороскоп 2017 за БЛИЗНАЦИ!

Както винаги, новата 2017 за Близнаците ще бъде разнообразна. Вие, скъпи Близнаци, сте толкова различни по характер и темперамент! Колко интересно, страшно и ясно е за вас … Обърнете внимание на всичко онова, което ви насълзява. Отговорете за себе си вярно и честно на въпроса какво всъщност търсите? Истинският смисъл на живота ви, идеи или нещо друго. Всичко зависи от настоящия момент. Къде са източниците на силата ви? Къде е вашата смелост?

За Близнаците годината на Огнения петел 2017 ще бъде важен жизнен урок за много бъдещи години, може би изненада, но важна изненада. На моменти ще имате усещането, че ситуацията ви се изплъзва, но много нови възможности се разкриват пред вас. Възможности за образование на вас или член на семейството ви. При всички положения през 2017 година изненади ще има не само за вас, но и за хората от близкото ви обкръжение. Така, че може да повторим казаното в началото – годината за Близнаци ще бъде колоритна и разнообразна.

Нека да опитаме да предвидим основните тенденции на 2017та година за вас. Всичко, което предстои през новата година идва в живота ви или за да ви бъде от полза или за точно обратното. В работен план текущият елемент, който определя въздействията е Огън, а Близнаците са свързани с елемента вода. Знаете как двата елемента си взаимодействат. Също така през 2017 година трябва да обърнем внимание на Сатурн, който ще влияе толкова силно на Близнаци, а също така и Меркурий, който ще бъде опонент на Сатурн и ще дърпа юздите в обратната посока. Така двата нюанса, действащи заедно разделят 2017 за родените под знака Близнаци на 4 последователни етапа, всеки от които, достатъчно ярък и запомнящ се.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация