2016 Година на Маймуната

Публикувано на 29-10-2015 09:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
2016 Година на Маймуната

Китайската година 2016 е 33ти номер в 60 годишния цикъл, наречен Пинг шен и описван в китайската традиция като „Маймуна, изкачваща планина”.

2016 година е годината на Червената огнена маймуна, периодът ще бъде смислен и интелигентен, даряващ  ни с ясна картина на настъпващите събития.
 
Деветото животно, което пристигна беше одухотворената Маймуна.


 

  • Личност на Маймуната


Маймуната е най-гъвкавият знак в китайския зодиак. Хората, родени под този знак са изобретатели, изпълнители и творчески гении, които стоят зад нещо голяма, включително и някоя беля. По природа остроумни хора, което им позволява да разберат лесно какво се случва и кое е правилното решение. Дори по време на разговор, човек роден през тази година е наясно със случващото се около него и го пази дълго в съзнанието си. В общи линии с техните пъргави умове и множество таланти, родените в годината на Маймуната се справят добре с всичко, с което се заемат. Те са отговорни и пазят чуждите тайни. Много честни в отношенията си с останалите. Добри са при разрешаването на проблеми. Умеят да изслушват и едновременно с това да измислят решение на проблема.


Тези хора са верни и е малко вероятно да наранят някого, но няма да позволят на другите да избягат ако са наранили репутацията им. Тяхната издръжливост и решителност за постигане на целите си може да накарат околните да ги помислят за груби и манипулативни. Това значи, че хората тип маймуна е добре да обмислят поведението си в тези случаи за да не наранят неволно своите приятели. Важно е да се знае за този тип хора е, че те са мъдри и преследват целите си, добре е просто а бъдат оставени и нещата ще преминат.

Маймуните имат гъвкави принципи и спокойна самоувереност, така те са напълно сдържани, но често успяват да усложнят живота на другите. След като объркат нечий план или проект, те рядко са там за да оправят бъркотията. Маймуните, обаче, са способни да се оправят и с такава ситуация. Със своя чар и убедителност те могат да накарат хората да повярват, че е привилегия да се познават с Маймуна.
 
 

  • Любовни афери на Маймуната


Натоварен живот, изпълнен с много хумор, страст, кавги, сълзи и помирение, със сигурност е нещо обичайно в романтичната връзка с човек, роден в годината на Маймуната.

Тези хора се впечатляват от романс и възхищение във всички посоки, и техният любовен живот е изключително активен.

Хората, родени под този знак когато са влюбени са открити, с чувство за хумор и дори маниери. От друга страна им е трудно да поемат отговорност и често се отказват.

В началото на връзката си са непредсказуеми като деца. Дори най-малката грешка от страна на партньора плаши маймуната и тя приема това като обида. Но това обикновено не продължава дълго. След като установят дълготрайни отношения маймуните започват да правят изненади, подкрепят и помагат на своя партньор. Често те толкова силно се привързват към своя партньор, че продължават да търсят близост дори след като връзката приключи, особено ако бившите им партньори са изпаднали в беда.

 

  • Кариера на Маймуната


Хората от този тип имат шанса да станат известни. Каквито и професии да заемат със своя чар и късмет имат успех. Енергични хора, това ги прави подходящи за широк спектър професии. Родените в годината на Маймуната когато се стараят са брилянтни, планират с въображение и надлъгват конкурентите и враговете си. Те са интелигентни, обикновено много начетени, след като са си поставили цел, рядко се провалят. Но важно е тези хода да разберат, че трябва да се концентрират върху някои определени умения. Трябва да се научат, че има определени граници – да не спекулират и да не се впускат в хазарт. Не е тайна, че са добри в преценките си и често рискуват по усет за финансовите ситуации. Това от една страна е добре.  Това им помага при разрешаването на проблеми. Обикновено притежават големи организаторски умения са напълно подходящи за работа при разследване и бърз отговор.

 

  • Подходящи професии


Съветник, терапевт, шофьор на автобус,медицински работник, трудов терапевт, учител, борсов посредник, писател, журналист.
 

  • Характеристика на хороскопа:


Щастливи числа: 3, 4, 5, 7, 16, 23, 34, 45, 54
Еквивалентен западен зодиакален знак: Лъв
Елемент: Метал
Цвят: Бял
Ин/Ян: Ин
Посока: Запад-Юг-Запад
 

  • Известни личности родени в годината на Маймуната:


Дейвид Белами, Жаклин Бисе, Виктор Борже, Юл Бриннен, Джони Кеш, Дейвид Копърфилд, Джоан Крауфорд, Тимъти Далтън, Джери Хол, Том Ханкс, Уолтър Матю, Питер О’Тул, Антъни Пекинс, Деби Рейнълд, Даяна Рос, Том Селек, Омар Шариф, Мартин Соу, Рот Стюард, Елизабет Тейлър, Кири Те Канава.
 

  • Съвместимост с другите зодии:


Съвместими с : Дракон и Плъх
Малко съвместими: Куче, Овен, Маймуна, Заек, Кон, Вол
Несъвместими: Змия, Тигър, Прасе, Петел
 

  • Положителни и отрицателни страни


Положителни: Маймуните са отговорни, доверчиви, автономни, откровени, алтруисти, успяващи, изобретателни, сдружаващи се, обичливи,  интелигентни, индивидуалисти и добри шоумени.

Отрицателни: Маймуните могат да бъдат свръх емоционални, капризни, самовглабени,  безгрижни, хитри, егоистични, наивни, дребнави.


Етикети: 2016, horoskop 2016, годишен хороскоп 2016, китайски хороскоп 2016, късмет 2016, хороскоп 2016, щастливи числа

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация