Година на Овцата 2015

Публикувано на 28-01-2015 11:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Година на Овцата 2015

Годината на Овцата - 2015 предвещава да бъде много вълнуваща година – особено за личностите, които попадат под този знак – ще бъде ТЯХНАТА година!

Позовавайки се на китайския календар и неговото значение Годината на Овцата 2015 започва от 19 февруари 2015 г. до 7 февруари 2016 г. Годината на Овцата 2015 попада в елемента Дърво.

Под въздействие на елемента Дърво, Овцата е много духовита, внимателна и не забравя за желанията на останалите хора. Щедра, сантиментална и високо морална в живота. Овцата вярва изцяло на онези хора, които я вдъхновяват.

Щастливи, за представителите на този знак, са цветове като червено, зелено и лилаво. Щастливи цветя са игликата и карамфила, а щастливи посоки за родените под знака на Овцата са юг, изток и югоизток.

Повече подробности за профила на Овцата:
Както споменахме, годината 2015 е годината на Овцата, която принадлежи към елемента Дърво. Овцата е осмият знак в китайския календар, което е добър аспект, тъй като числото "8" е щастливо число според китайските вярвания. Числото осем отговаря на просперитет и мир.
Хората, които са родени под годината на Овцата често принадлежат към по-ниска или семейство от средната класа. Въпреки това те знаят как да се представят, когато са сред елита. Родените под знака на Овцата не дискриминират другите заради техните слабости и помагат винаги, когато могат. В интерес на истината, за Овцата да успее да направи другите щастливи е лично удовлетворение и щастие.
Овцата е хуманна по природа, независимо от факта, че не е твърде привързана към домашните любимци.

Силните страни на Овцата:
Овцете са индивидуалисти, с винаги ясни идеи за важните неща.
Те предпазливо и благоразумно се справят с чувствителни бизнес въпроси. Тези хора обикновено не планират бъдещето си, но те може интелигентно да се справят с потока на живота си, независимо дали добри или лоши неща им се случват. Те са емоционално силни и са физически годни. Повечето жени под знака на Овцата са заети в дейности на открито, докато мъжете са склонни да съсредоточат енергията си върху техните работни места или бизнес.

Слабите страни на Овцата:

Овцете са сред хората, които се тревожат най-много. Притесняват се за почти всичко. В някакъв момент от живота си, те стават песимистични. Те са прекалено чувствителни, мрачни и озадачени за живота. Те обикновено не са отворени за да разкрият техните емоции. В подобни моменти обичайно мислят за някои извънземни теории, които обикновено са пренебрегвани от техните колеги.

Положителни и отрицателни черти на Овцата:

Овцете са много артистични, капризни и лоялни. Със своите много артистични умове, не е изненадващо, че Овцете са заети в сферата на красотата, независимо дали става дума за неща или места. За тях, да живеят в баланс означава да са в спокойна и хармонична среда. Те са големи майстори. Представителите на този знак не са материалисти, въпреки че са големи разпоредители на време, които обикновено влагат своите средства върху храни и за неща, които ги утешават. Когато Овцата се разстрои, по-скоро ще „бутилира“ своите емоции, но лицето твърде ясно издава факта, че е ядосана. Този вид поведение има голямо отрицателно въздействие върху бъдещето на отношенията с половинката й. Идва момент, когато Овцата ще излее всички свои отрицателни емоции изведнъж, но това действа крайно разрушително за една връзка.

Перфектната половинка за Овцата:
Овцата трябва да има рамо, на което винаги може да се облегне. Някой, който да разбира лошото и поведение на моменти, като начин на живот. Най-подходящи половинки за Овцете са представителите, родени под зодиакалните знаци Заек, Кон и Прасе.

Овцата като приятел:
Овцете изграждат големи приятелства. Те никога няма да наранят техните приятели по никакъв начин. Те се доверяват дълбоко и могат да пазят чуждите тайни.

Религиозна принадлежност на Овцата:
Родените под този знак обикновено са религиозни и запазват религията, която са приели. Ако по някаква причина не се съгласите с техните религиозни вярвания те, чрез аргументи ще, ви оборят. Също така вярват в окултното и често четат хороскопи.

Известни личности, родени под знака на Овцата:
Марк Твен, Мохамед Али, Барбара Уолтърс, Никол Кидман, Ами Лий, Джуди Дейвис, Кейт Хъдсън, Вероника Лейк, Джами Фокс, Джулия Робъртс


Етикети: 2015, 2015 годишен хороскоп, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2015, хороскоп 2015

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация