Нумерологичен хороскоп 2015

Публикувано на 27-01-2015 11:00 от Катя – Ясновидка в Други
Нумерологичен хороскоп 2015

Бъдещето винаги е било мистерия,в която искаме да надникнем и дешифрирамe.Нумерологията е наука за числата,която ни позволява да получим бегъл поглед в бъдещето и да разберем нещо повече от незнайното

Общият сбор на 2015 година е 8 и тя се управлява от Сатурн, една от най-бавно движещите се планети в нашата слънчева система. И така, Сатурн е покровителят на 2015 и тя ще бъде годината на търсещите. Нека да видим какво вещае тя за вас!

Пример:

Рождената ви дата е 05.04.1979

0+5+0+4+1+9+7+9=35 (събираме всички цифри на датата ви на раждане)

35+8=43(прибавяме към получената сума 8 – символът на годината)

4+3=7 (събираме цифрите, от които се състои полученото число, докато не получим еднозначно число.)

7 е личното ви число за 2015 г.1_250Нумерология 2015 за управляващ № 1
Тази година ще бъде приказна за тези, които са цифра 1. Тя ще ви направи „номер едно“ в истинския смисъл. Космическата енергия е с вас за да ви даде необходимия тласък и да ви покаже, че сте способни да завършите всички започнати задачи в новата година, ако сте готови да се потрудите малко за тях. Както поговорката гласи – щастието е за смелите – затова действайте смело и очаквайте да достигнете небесата. Има още добри новини за вас – времето е подходящо и за вашите финанси. Може да намерите нов източник за забогатяване през  този период. Обаче трябва да бъдете добре организирани в извършването на една важна благочестива дейност през 2015 г. Правителството и администрацията ще ви бъдат полезни, ако знаете как да използвате своите контакти.2_250Нумерология 2015 за управляващ № 2
Сбогувайте се с проблемите, 2015 е белязана като година на надеждата за вас. Вдигнете чорапите си и ако някоя мисъл се крие в ума ви време е да дадете старт на нейното изпълнение. Положителен повей на енергия ще изпълни способностите ви за откриване на нови възможности. Много положителен е моментът за учещите. Това не означава директно да се потопите в дълбоката вода, защото годината е по-средна особено когато се отнася за здраве и фитнес. Избягвайте екстремните студове и горещини. Космическата енергия е тук за да ви подаде рака и да укрепи репутацията ви през 2015 година.

 

 

3_250Нумерология 2015 за управляващ № 3
Вие ще станете по-спокойни и естествени през 2015, а положителната енергия ще ви води. Хората ще се чувстват силни около родените под управляващ №3, така това ще ви създаде много нови приятели, които в бъдеще ще ви окажат неоценима помощ. Възможно е за измислите различни планове за живота си по това време, което се дължи на струящата енергия. Годината ще бъде прекрасна, ако решите да започнете нещо ново. Но настроението на личността ви може да не пожелае да имате нови партньорства, затова осланяйте се на себе си, космическата енергия ще ви помогне. През новата година ще бъдете малко по-емоционални, но следвайки интуицията си редом със здравия разум ще застанете на царската пътека!

 


4_250Нумерология 2015 за управляващ № 4
Годината е щастлива за вас, и финансовото ви положение ще бъде нейно отражение. Годината  е много добра за обучение и образование. Вашите управленски способности ще бъдат прекрасни. Вашата положителна енергия, заедно с добрите ви съвети, ще допринесат за щастието и промяната на живота на хората около вас. Социалният ви кръг ще се увеличи и приятелите ви ще се умножат. През 2015 ще бъдете уважавани и ценени. Всъщност периодът за вас е прекрасен, както в професионално така и в лично отношение.

 

 


5_250Нумерология 2015 за управляващ № 5
Годината 2015 е смесена за вас – времето е добро, а периодът е на средно ниво. Ако се заемете с политика или нещо свързано с интернет, има голяма вероятност да постигнете сигурни успехи. Времето за вас е дошло, ще разбивате стени, но останете стъпили на земята и се заемете с някакво обучение. Ще можете да си вземете заслужена почивка, но преди това трябва да се потрудите с висок ентусиазъм. Здравето ви може да напомни за себе си в този период, затова погрижете се да си създадете правилни навици. Ще постигнете добри резултати, ако се заемете с нещо свързано с финанси.

 

 


6_250Нумерология 2015 за управляващ № 6
Както от старо време е известно – умът е над материята – така, че използвайте своя интелект, за да напредвате през 2015 година и да избегнете психическо свръхнатоварване. Рецептата за успех при вас е да се възползвате правилно от интелекта си през цялата година. Настъпило е чудесно време за професионалната ви изява. Възможна е някаква промяна, положителна, да се появи отвън, свързана с вашия бизнес. Ще бъдете като магнит за приятели и числеността им ще нараства в геометрична прогресия. Въпреки това трябва да избягвате егоистични нагласи във всяко отношение. Заниманията с образование и обучение ще ви подействат много благоприятно, отпуснете се и се забавлявайте.

 


7_250Нумерология 2015 за управляващ № 7
2015 е точната година за тези от вас, които се чувстват млади и динамични в сърцата си. Любовният ви живот ще се освежи и брачните проблеми ще изчезнат. Животът ви ще бъде розов и пълен с благословии. Любовната енергия ще прелива от вас през цялата година. Освен това годината е добра в материално отношение. Вашият бизнес или работа ще се подобрят значително. Има вероятност да придобиете ново превозно средство. За тези от вас, които сте свързани с изкуство или образование, 2015 година ще бъде много щедра.

 

 


8_250Нумерология 2015 за управляващ № 8
Вие ще трябва да се потрудите малко повече през 2015. На професионалния фронт нещата изглеждат доста добре, но вие може да се почувствате малко разочаровани от факта, че резултатите, които постигате не са това, което самите вие очаквате. Личи професионално отношение и вяра във възможностите ви. Необходимо е да обърнете по-специално внимание на своето здраве, то може да ви създаде известни проблеми ако не се погрижите на време. Известна точка на пресичане ще имате с някой свой роднина или приятел, която ще доведе до свада ако я задълбочите. Опитайте се да избегнете това. Не вярвайте на никого сляпо, може някой да се възползва от вас. Ако спазите съветите, които прочетохте до тук, годината за вас ще бъде доста удовлетворяваща.

 


9_250Нумерология 2015 за управляващ № 9
По пътя към успеха и привличане на просперитета в живота ви, се фокусирайте и канализирайте цялата своя енергия в тези начинания. Давайки правилна насока на своя талант и способности вие намирате ключа за разрешаване на всички затруднения през 2015 година. В случай, че се объркате, не се притеснявайте и не се колебайте да се консултирате със специалист. Периодът ще бъде благоприятен за политически и социално свързаните хора, родени под управляващ № 9. Добри неща вещаят картите и в професионалната сфера. Възродете мечтите си. Разберете и постигнете всичко, което поискате с вяра, увереност в самите себе си, добър поглед, усилена работа, решителност и всеотдайност. Запомнете, че всичко е възможно за тези, които вярват и работят усърдно.


Етикети: 2015, 2015 годишен хороскоп, годишен хороскоп, номернология, нумернология, нумерология, хороскоп 2015

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация