Хороскоп на късмета за 2015 година

Публикувано на 26-01-2015 11:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп на късмета за 2015 година

Вашият късмет през 2015:

ОВЕН: Тази година, както и миналата година вие сами сте си били късметът, с вашия чар и обаяние, и не само късмет, но и най-големият си враг. С вашите действия – хаотични, понякога импулсивни, под влияние на планетата Уран, добрите идеи малко изпреварват подходящото време за реализация. Имате моменти, когато всичко, до което се докоснете става златно, имате и моменти, в които съжалявате дълбоко за всичко. Вашият късмет се състои в това да използвате момента и да не чакате да дойде „по-добро време“, което всъщност никога няма да дойде, защото най-доброто време е сега!

ТЕЛЕЦ:
Късметът ви се черпи от ползите на добрия късмет на съдбата и конкретно през цялата 2015 година. Вие получавате щастливи ситуации в работата си, там където работите заедно с други хода и ви плащат за добре свършена екипна работа. Работодателят плаща допълнително на всички вас. Както ви е потръгнал късметът, без много усилия ще си вземете една малка частица от планетата Земя. Нещата се случват по такъв начин, че вие си мислите, че имате добра фея орисница.

БЛИЗНАЦИ : Вие ще се наречете супер продавач на годината, с прекрасните си ораторски способности. Щастливата планета Юпитер кара нещата да се случват бързо. Въоръжени  с правилните думи и факти, ние ще блеснете с вашата компетентност. Намирате правилните думи, правилните неща за продаване и правилното време за приказване с когото трябва. Вашето самочувствие ще ви накара да мислите грандиозно. Всъщност, идеите, които са ви в главата са наистина големи. Вие подкрепяте думите си с действия. Трябва да заложите на нагласата, че не бива никого да игнорирате. Така ще постигнете онова, което другите не могат.

РАК: След няколко години на чудене къде се е скрил късметът ви, той най-после се завръща. Ракът ще приема подаръци, услуги и много внимание през тази година. С вас останалите ще се чувстват така, сякаш просто преминават през препятствията без да е необходимо да се спират на тях. Пожелайте си нещо на щастливата си звезда и Юпитер ще накара пари и благоденствие да дойдат при вас.

ЛЪВ: Не чакайте на другите да направят нещо за вас, тези дни вече отминаха. Вие сте способни да вземете нещата в свои ръце и мечтите ви ще се сбъднат. С щастливата планета Юпитер и Слънцето вие трябва да вървите напред. Тази година ще бъде толкова добра за вас, че ще се чудите защо не сте поели нещата в свои ръце от по-рано. Всичко, което трябва да правите през 2015 година е да се опитвате, да не се отказвате, да действате.

ДЕВА: Ще има моменти, в които се чудите къде е късметът, особено ако бързате нещата да се случат или губите. Под зоркия поглед на Плутон в слънчевия сектор, добрата ви съдба, страстта и креативността са близо до сърцето ви, както на професионален играч на покер. Според планетите когато най-малко очаквате или най-много се нуждаете щастието ще ви се усмихне.

ВЕЗНИ: Неочаквано щастие ви спохожда когато намерите нещо, което мислихте за загубено или изчезнало. Везните се свързват отново с приятели и групи, които ще ви вдъхновят и ще ви накарат да си поставите нови постижими цели. Екипният дух ще ви отведе далече. Все пак има нещо, което ще ви накара да се чувствате живи и много по-щастливи, не е груповата работа и екипа, а нещо, което вие сами ще постигнете.

СКОРПИОН: Вие ще се почувствате безкрайно изненадани, когато видите, че нещата се случват на време и чудесата са на пътя ви. Тази година щастливата планета Юпитер ви носи възможности да създадете кариера и да спечелите професионално. Не се колебайте - възможностите ви търсят, защото може да не ви потърсят скоро пак. Има много пари, които чакат да ги спечелите през тази година. По-важното е, че вие ще си възвърнете самочувствието. Скорпионите ще намерят гърнето със злато на края на дъгата на 2015 година.

СТРЕЛЕЦ: Късметът на Стрелеца през тази година е просто естествен, както никога до сега. След като поставят на преден план техните мечти, желания и интереси, създадени през 2014, ще ги реализират много бързо през 2015. След като постигнат всичко, ще разберат, че няма повече какво да се постига. Време е да помислите за себе си, какво наистина искате и кой наистина сте вие. Късметът идва когато осъзнаете, че имате сила, вие самите сте най-добрият играч, а не някой друг около вас. През 2015 магията се завръща и носи известни загуби за вас, ако й повярвате сляпо.

КОЗИРОГ: Вие създавате своя късмет през тази година като пара, въпреки пречките, конкуренцията и всичко, което застане на пътя ви. Вие сте твърде умни, за да целунете камъка и не очаквате нещата да се променят от някой друг, а давате собствения си труд и използвате възможностите си. Щастливата планета Юпитер ви носи късметът заедно с партньорства, съюзи и извънредни приходи.Вие привличате богатствата, никога не се отказвате и правите така, че всеки да ви подкрепя и да стане част от вашата кауза. Козирогът има късмет както с парите, така и с любовта през цялата година.

ВОДОЛЕЙ: Вашият късмет идва от способностите ви да впечатлявате правилните партньори. През 2015 ще създадете близки съюзи, нови приятели и може би дори по-доходоносни партньорства. Ако някой ви предложи нещо просто кажете „Да“. Не позволявайте егото ви да ви отклони от пътя на възможностите в живота. Имате късмет с това да откривате неща, редки творчески успехи и невероятни съкровища. Вземете си „металотърсача“ и гледайте къде стъпвате. Нечий боклук за вас ще бъде съкровище.

РИБИ: Човекът, който най-много помага на другите в цялата планета ще си получи своите ползи през тази година. Рибите избягват конфликтите, играят си с дипломацията, дават правилните аргументи и това ще им донесе голям късмет. Вашите финанси нарастват главоломно „за една нощ“, през тази година и вие ще се превърнете в един много ценен играч в работата или професията си. Много от вашите планове, надежди и желания ще се сбъднат през новата година. Така, че продължавате напред и смело действайте, мислете мащабно.


Етикети: 2015, 2015 годишен хороскоп, годишен хороскоп, късмет, хороскоп 2015

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация