Здравен хороскоп 2015

Публикувано на 25-01-2015 11:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Здравен хороскоп 2015

Кратък здравен хороскоп – вижте как да се лекувате според зодията!

Овен

Като цяло 2015 година  ще бъде добра за вашето здраве. Няма за имате сериозни проблеми, освен ако не страдате от някакво старо заболяване. Ако ви се наложи да използвате лекарство, стремете се да благославяте оздравяването си. За по-добра концентрация звездите препоръчват за вас да практикувате йога и медитация. Това ще ви донесе ентусиазъм, препоръчително е да посещавате различни места за релаксиране. Шофирайте внимателно.

Телец

Новата година за Телците в здравен аспект се основава на спадове и възходи. Възможно е някои стомашни проблеми да напомнят за себе си. Звездите ви съветват да спазвате добре балансирана диета, за да избегнете това. Шофирайте внимателно и избягвайте ненужните пътувания. Опитайте се да създадете здравословна среда в дома си, както за вас, така и за останалите членове на семейството. Като цяло годината за вас е добра в здравно отношение.

Близнак

Близнаци, през 2015 е вероятно някои стари ваши болежки да напомнят за себе си, заради въздействието на Сатурн върху вас. Но през тази година ще се излекувате от здравословен проблем, който ви тормози от минали времена. Ако е нужно лечение, доверете се на традиционната медицина и благословете оздравяването си. По този начин ще сложите край на настоящите си заболявания и ще се предпазите от възникването на нови.

Рак

За Ракът 2015 година носи смесени резултати в здравно отношение. Не е необходимо да се замисляте твърде надълбоко, защото не са вероятни никакви сериозни заболявания. Известни дребни неудобства ще ви донесат сезонните капризи на времето. Звездите ви съветват да спазвате добра хранителна диета, в противен случай може да си навлечете някои стомашно-чревни разстройства. Лека вероятност има при някои представители на зодията да се проявят проблеми с ушите или ръцете.

Лъв

За Лъва 2015 година е малко по-неблагоприятна в здравен аспект. Препоръчително е за вас, Лъвове, да планирате една своя рутина с добър начин на живот. Избягвайте всякакви напрежения и стресови ситуации, свързани с финансови въпроси. Добре е да си изградите правилни хранителни навици. Не бива да се дразните от нито една дразнеща ви ситуация, запазете спокойствие, обратното неминуемо ще се отрази на здравето ви. Звездите съветват да шофирате внимателно и да избягвате ненужните пътешествия.

Дева

Деви, през новата 2015 година ще трябва да бъдете по-внимателни по отношение на своето здраве. Добре е да посещавате редовно своя лекар. Може да почувствате някой стар здравословен проблем, но сериозни болестни състояния не ви очакват. Ако ви се наложи кратко лечение, благословете излекуването си и благодарете за здравето си. Звездите ви съветват да избягвате стреса. Първата половина на годината е по-добра в здравно отношение, спрямо втората.

Везни

Новата 2015 година е благоприятна за Везните в здравно отношение. По-благоприятна от предходната. Звездите ви съветват да не бъдете небрежни спрямо своето здраве. Вероятни са някои душевни притеснения, свързани с роднини. Благоприятното влияние на Юпитер ще ви накара да се чувствате спокойни през първата половина на годината, известни притеснения ще ви разстроят кратковременно през втората половина на годината. Но някой скъп за вас човек ще ви помогне да възстановите душевния си мир.

Скорпион

Скорпиони, за вас е добре да помислите за здравето си поради изявеното влияние на Сатурн. Но ако нямате стари травми или вродени заболявания нещата ще си останат в норма. Ако имате някакво старо заболяване, ще трябва да му обърнете внимание през втората половина на годината. Юпитер благоприятства първата половина на годината в здравен аспект. Ако ви е необходимо нещо за да подсилите организма си, по-добре заложете на билколечение и практикуване на йога.

Стрелец

За Стрелците началото на годината може да бъде малко по-неблагоприятно в здравен аспект. Юпитер ще въздейства по отношение на здравето ви, затова полагайте необходимите грижи за себе си и шофирайте внимателно. В някой момент може да почувствате липса на енергия. Но единствените по-сериозни проблеми, за които вещаят звездите, са свързани с вашия стомах. Но там всичко ще бъде наред, ако си изградите добри хранителни навици. Втората част от годината ще бъде много по-добра. Звездите съветват да избягвате дълги пътувания.

Козирог
 
Според хороскопа за 2015 зодия Козирог попада под въздействието на Юпитер, което благоприятства нещата по отношение на здравето. Годината за вас е добра в здравно отношение, няма да имате сериозни проблеми, вероятни са само някои дребни сезонни неразположения. Добре е през втората половина на годината да си наложите по-строг хранителен режим, защото във връзка с някои начинания е възможно да претоварите организма си. Стремете се да избягвате всякакъв вид стрес и шофирайте внимателно.

Водолей

Хороскопът за Водолея няма да бъде много по-благоприятен в здравно отношение от миналогодишния. Не е изключено да чувствате слабост и липса на енергия. При някои представители на зодията са възможни проблеми със стомаха. Въпреки това, ако имате подходящите хранителни навици всичко ще бъде наред. От време на време може да се чувствате пренатоварени и изтощени. Но през втората половина на годината нещата ще се подобрят значително и вие, Водолеи, ще сте в прекрасна форма.

Риби

Хороскопът за 2015 година ви съветва да обръщате внимание на здравето си през цялата година и да се грижите добре за своето състояние. Юпитер ще въздейства върху здравето ви през първата половина на годината. В резултат на това, Риби, няма да имате проблеми по отношение на здравето си през този период. Но през втората половина на годината ще трябва да обърнете по-сериозно внимание на организма си. Освободете себе си от тревогите и карайте внимателно. Хороскопът ви казва, че всичко ще бъде наред ако обръщате внимание на хранителните си навици.


Етикети: 2015, 2015 годишен хороскоп, годишен хороскоп, здравен хороскоп 2015, хороскоп 2015

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация