Годишен хороскоп 2015

Публикувано на 24-01-2015 11:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2015

Какво ще ви поднесе съдбата през 2015 година?

Овен

Хороскопът за Овенът 2015 предсказва, че тази година ще ви донесе много промени. Докато си мислите, че всичко тече по план, някой друг може да има различна идея. Дръжте очите си отворени за да избегнете саботаж срещу вас.

Хороскопът за 2015 вещае още, че настъпват слънчеви дни по отношение на вашите финанси. Възможностите много скоро ще се появят, по-скоро отколкото вие очаквате. Звездите ви съветват да бъдете готови за тези възможности.

Кариерата ви прави завой. Посоката на завоя зависи от вашето усърдие. Вашият любовен живот ще бъде по-добър отколкото си мислите, но не приемайте този „меден месец“ за даденост.


Телец

Хороскопът за Телците 2015 предсказва, че ако от по-рано се интересувахте от някои комуникативни джаджи, сега може да си намерите приятели, благодарение на тях. Може би дори ще се изненадате как сами ще приветствате новата информация, която ще ви спечели нови перспективи в света през 2015 година.

В другите сфери на живота ще запазите обичайната си стабилност. 2015 година за вас като цяло изглежда стабилна и печеливша. Нови любовни интереси ще се зародят и развият за някои представители от зодиакалния знак.

Звездите през 2015 за Телците съветват да поддържате близки отношения със семейството и приятелите си, за да имате тяхната подкрепа. Позволете си някои моменти на усамотяване за да може да избистрите мозъка си.


Близнаци


Хороскопът за Близнаци 2015 предсказва, че нещата се подобряват за вас. Вашите финансови проблеми вече са само спомен. Съществуващите бизнес възможности направо падат пред вас. Хоризонтите ви продължават да се разширяват през тази година. Не позволявайте на друг да отвлече вниманието ви по пътя към успеха.

В любовния живот на Близнаците се наблюдават някои дребни проблеми. Любовта може да дойде под формата на вече съществуващо приятелство. Връзките ви с приятелите и семейството зависят от това, колко сте близки едни с други. Забравете всички стари нагрубявания и започнете наново.

Здравето ви се запазва относително стабилно, с изключение на някои очни проблеми и проблеми със синусите. Близнаците, слънчевият знак, най накрая ще спечелят по отношение на финанси и кариера.


Рак

Хороскопът за Рака 2015 предсказва, че годината ще има малко предизвикателства. Вашето доверие укрепва и расте, докато вие работите по вашите въпроси. През 2015 година ще преоткриете мечтите си и ще спрете да приемате живота толкова на сериозно.

Астрологичната прогноза за Ракът показва, че вие сте много повече, от това, което мислите. Добре е да спрете да приемате доброто си здраве за даденост. Вашето преоткрито доверие ще доведе нови любовни интереси на пътя ви. Другите ще отбележат, че сте довели кариерата си до нови висоти и ще ви вземат за пример.


Лъв

Хороскопът за Лъва през 2015 предсказва, че това ще бъде година, през която цялата ваша трудолюбивост, от няколко години насам, ще ви се отплати. Не се подценявайте, вие имате голямо сърце и сте много щедри с хората около вас.

Лъвът е огнена зодия. Така, че вие се отнасяте със страст спрямо всички ваши проекти, в които сте въвлечени. Страстни сте и спрямо хората в живота си, това също скоро ще ви се отплати. Кариерата ви ще получи силен тласък напред.

В областта на финансите, астрологията предсказва, че нещата започват да се подобряват. Вашата грижовност и щедрост влияе добре на вашето здраве. Думите ви ще изиграят важна роля за член от семейството си, който е изпаднал в криза. Пазете се от пора, които искат да се възползват от щедростта и добрината ви.


Дева


Хороскопът на Девите 2015 предвещава, че вашето спокойствие ще бъде тествано през тази година. Този знак е известен сред останалите зодии като събирач на факти и добре премислящ нещата. Това е дълбоко заложено качество, ваша втора природа.

Решете се на медитация, за да овладеете гнева си и рядката си способност към разсъждение. Вие се нуждаете от това. Не всичко е мрак и гибел за зодия Дева през 2015 година. В областта на финансите всичко е положително. Купидон ви подкрепя тази година, но не без няколко предизвикателства по пътя ви.


Везни


Хороскопът на Везните за 2015 вещае победи и предизвикателства за този слънчев знак. Вашата нерешителна природа може да бъде проблем, затова не поглеждайте надолу и останете на позиция. Способността ви да бъдете дипломатични ви идва отръки през идните месеци.

Намерете вашия вътрешен интелект и освободете съзнанието си. Кариерата ви процъфтява през 2015, но не и без усилие от ваша страна.

В любовта вашият мирен и нежен начин на конфронтация може да предизвика проблеми.

В здравно отношение хороскопът на Везните съветва да се обърне внимание на здравето през ранната пролет. Тази година ще успеете да си отдъхнете мъничко във финансово отношение. Семейството е важно за вас, особено онези близки връзки. Приятелите ви виждат като източник на стабилност и сигурност.


Скорпион

За родените под знака Скорпион 2015 ще бъде вълнуваща година. Възможността, която внимателно ще сътворите и подготвите,свързана с печалба, най-накрая се появява в края на годината. Запазете почва под краката си, тъй като това не е представата ви за самия себе си.

Доверието към вас нараства и най-накрая ще получите признание за своята усилена работа, което ще се появи в кариерата ви. Ще приветствате стресът по това време, но все пак не забравяйте, че това е стрес. Печелите ново доверие у вашите колеги докато наблюдават вашата сръчност, как се справяте с кризите чрез почтеност и благодат.


Стрелец


Хороскопът на Стрелците вещае една лесна и забавна година. Последните няколко години бяха тест за издръжливостта ви, характерът ви и способността да давате всичко, на което сте готови. Но сега животът ще бъде много по-лесен.

Плутон, планетата на промените, действа във вашия живот от няколко години. Вие сте по средата на ремоделиране на живота ви. Станали сте много по-организирани спрямо промените, намирате нови начини и се чувствате много по-малко уплашени.

По средата на лятото, едно частно партньорство ще бъде лесно за Стрелците.

В предстоящата година финансите значително ще се подобрят, а вие ще се промените и ще изживеете истинска любов. Вашият ентусиазъм и жажда за живот са заразни.

Другите хора ще гледат на вас като на пример как самите те да се справят с пречките и трудностите. Действате твърде рязко, това води до пулсации в действията, затова позабавете се малко, преди да извършите каквото и да било.Козирог

През 2015 Козирогът ще продължи да се удивява. Ще печелите ново уважение от своите колеги и любими хора през цялата 2015. Ревността няма да ви въздейства, защото вие сте прекалени мили.

Финансите ви стават по-добри. Отпуснете се и се наслаждавайте на плодовете от своя труд. Вие си го спечелихте. Катерите се по „стълбицата“ бързо през идващата година.

Козирозите за знак, известен със своята отговорност във всяка сфера на живота. Вие също така създавате близки взаимоотношения със семейството и приятелите си. Вие сте уважавани от своите колеги, дори малко повече.

Предсказанията по отношение на здравето говорят за евентуална простуда. Имате рядка способност да анализирате и прогнозирате. По отношение на любовта има известни промени, с елемент на изненада, които ви харесват, но не поемайте твърде висок риск.


Водолей


Хороскопът за Водолей 2015 прогнозира, че нещата рядко ще бъдат скучни за вас през следващата година. Добре ще бъде да научите как да управлявате обратите в живота ви, за да стане той по лесен. Освен това другите ще ви се възхищават.

Промените, които предстоят в живота ви през 2015 ще ви помогнат да покажете на света какви сте.

Това, че сте воден знак, ви помага да се ориентирате при приливите и отливите, които идват заедно с настъпващите промени в живота ви. Душата ви се нуждае от духовна храна, тялото ви се нуждае от почивка, ума ви се нуждае от хармония.

През 2015 Водолеят ще се отдаде на творчеството си. Творческата част от вас ще ви помага много през годината. Здравословните ви проблеми ще се разрешат чрез една по-цялостна грижа.
Необходима ви е емоционална връзка с партньора ви, за да развивате отношенията си в бъдеще.


Риби

Хороскопът за Рибите 2015 предсказва, че това ще бъде година на промени и печалби за водния знак. Мотивацията и адаптацията ще бъдат водещи през идващата година. Бъдете готови да поемете по нова посока. Нови възможности ви очакват ако сте готови да се пречупите малко.

Като Риби, винаги залагащи на инстинкта си, вярвайте на интуицията си, усещанията ви са правилни.  Вие сте много симпатични и състрадателни, не позволявате на другите да се възползват от вашите качества.

Според астрологическите прогнози за 2015 една промяна се носи във въздуха и тя ще въздейства на любовния ви живот. Кариерата ви също изглежда по-добре през тази година. Вашата грижовна, топла натура кара другите да се чувстват добре в компанията ви и да ви искат съвети. Ще спечелите дългоочаквано „бягство“. Наслаждавайте му се.


Етикети: 2015, 2015 годишен хороскоп, годишен хороскоп, хороскоп 2015

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация