Любовен хороскоп 2015

Публикувано на 22-01-2015 11:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Любовен хороскоп 2015

2015 година е време за сватба или да нови флиртове и приключения?

Овен

Новата 2015 година за Овенът вещае високи резултати в любовните начинания и осъществяване на романтичните намерения. Първата половина на годината ще ви донесе някои любовни закачки, които ще бъдат само загадка за предстоящото. Втората половина на годината разкрива пред Овните подходящ момент за извършване на годежи и начинания в този аспект. В любовен пран цялата година е подходяща, както за вече задомилите се, така и за тези, които все още са свободни. Овни, не чакайте, възползвайте се от благосклонността на звездите!

Телец

Новата 2015 година вещае за Телецът любовни афери и осъществяване  на романтични идеи. По-младите представители ще срещнат личност, която ги вдъхновява. Някои от вас ще попаднат на партньори от висшето общество и ще ви се наложи да следвате по-висока класа. Като цяло е добре за вас да се придържате към едно по-въздържано поведение, за да не предизвикате ревност у любимото същество. През втората половина на периода ще имате известни неразбирателства с партньора, затова се въздържайте от пресилени реакции и заядливи коментари.

Близнаци

За вас Близнаци 2015 година ще донесе смесени емоции в любовен план. Във втората половина на периода Юпитер ще ви подтикне към личност, която силно ви привлича, ще я почувствате много близка.  Звездите увещават, че семейството и близките ви радушно ще приемат новия човек. Втората половина на годината вещае за вас подходящ момент за навлизане в по-дълбок етап на отношенията ви, момент подходящ за встъпване в брак. А ако някои от вас се страхуват от подобна стъпка на този етап, то поне се осмелете да се сгодите. Моментът е изключително благоприятен.

Рак

За Ракът годината вещае прекрасни любовни увлечения и множество закачки.  Тези, които вече имат сериозни отношения ще решат да се сгодят, а някои ще вдигнат сватба още до края на годината. Любовната ви енергия ще нараства все повече и повече. Не допускайте необмислени случки да вредят на връзката ви със сериозния партньор. Неминуемо 2015 ще донесе известни дребни проблеми в любовно отношение на някои от представителите на тази зодия, но повечето от вас, които решат да стъпят в брак ще се радват на голямо щастие.

Лъв

Лъвове, през 2015 година ще бъдете екзалтирани, ще се чувствате прекрасно вдъхновени от любовните си намерения. Но под влияние на Юпитер  може да се сближите прекалено много с възлюбения си, което е доста добра предпоставка за бъдещето. Младите представители на зодията може да се влюбят внезапно през социалните мрежи дори. Харизмата на любовта ще ви следва и през втората половина на годината. За вас, Лъвове, звездите вещаят отлично време за любов, годеж и брак.

Дева

За Девите 2015 ще бъде интересна година в любовно отношение. Сатурн ще влияе върху отношенията ви. Дошло е времето да загърбите егото си и да се отдадете на връзката си. Да несемейните 2015 вещае подходящо време за сключване на годеж. Вече семейните Деви ще се радват на пълноценни и топли отношения с брачния партньор. Във втората половина на годината всички представители на зодията трябва да действат по-внимателно и предпазливо в лично отношение.

Везни

За Везните 2015 година вещае успех с любовните връзки. Звездите обещават добро развитие в личните ви отношения.  Въпреки това е полезно за вас да се стремите да избягвате спорове с половинките си, защото е възможно по този начин да разклатите връзките си. През втората половина на годината, Везни, вие ще боготворите своите половинки. Звездите казват, че връзките ви ще станат по-добри през този период и е много вероятно през втората половина на годината доста от вас са сключат брак, или да се сгодят.

Скорпион

За Скорпионите първата половина на 2015 е много благоприятна за любовни преживявания. Според астрологичната прогноза за 2015 всички ваши желания ще бъдат изпълнени. Юпитер ще ви напътства в любовните ви начинания. Периодът е подходящ за годежи. Тези, които са се замислили вече за брак, вероятно ще сключат такъв през тази година. 2015 година вещае добри отношения и за вече сключилите брак Скорпиони. През втората половина на годината няма да можете да отделяте достатъчно време на половинката си заради служебни задължения. Избягвайте да се заяждате за дреболии с партньора си.

Стрелец

Стрелци, първата половина на годината не е много благоприятна за любовни афери. Но не се отчайвайте, защото правилните разговори с половинката ви ще затоплят отношенията. Обърнете внимание на достойнството във връзката си, не налагайте себе си над партньора си. Трябва да бъдете внимателни по отношение на половинките си. През втората половина на годината нещата ще бъдат коренно различни. Вече изобилстват приятните любовни преживявания и хармония на връзките на Стрелците. През този период семейните ще се отдадат на топли чувства с брачния партньор. А част от вас, които все още не сте семейни, но сте в подходяща възраст, е възможно да сключите брак или поне да се сгодите.

Козирог

За вас, Козирози, първата половина на 2015 година ще бъде подходяща за любовни преживявания и авантюри. Може да почувствате близка някоя личност, която е добре устроена и богата. За някои от вас Сатурн вещае нови връзки, но старите няма да бъдат забравени и ще ви носят известни проблеми. Голяма е вероятността за годеж и брак през тази година. Във втората половина на годината е добре да задълбочите своите връзки и да навлезете в по-сериозен етап. Препоръчително е да не използвате груб език в отношенията си. Грижете се добре за здравето на партньора.

Водолей

За Водолеите първата половина на 2015 година не е подходяща за любовни афери, според предсказанията на звездите. Звездите съветват да проявявате внимание и разбиране в любовните отношения. Не бъдете твърде настоятелни, защото по този начин ще си навлечете проблеми. Но през втората половина на годината нещата са много по-добри в любовно отношение. Ще прекарвате повече време с половинките си и ще се радвате на хармония. За тези, които имат сериозни дългогодишни връзки вероятността за годеж нараства многократно.

Риби

За рибите хороскопът за 2015 вещае благоприятна година с добри резултати. За необвързаните вероятността да срещнат някой мечтан, дългоочакван партньор се подсилва под влиянието на Юпитер. За Рибите вероятността за годеж и сключване на брак е много голяма. Някои от старите връзки може да нарушат своите собствени традиции. Опитайте се да не избягвате старите си връзки заради новите. 2015 година за Рибите не вещае проблеми в любовта.


Етикети: 2015, годишен хороскоп, любовен хороскоп 2015, хороскоп 2015

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация