Какви са хората родени в годината на ДЪРВЕНИЯ КОН?

Публикувано на 14-12-2013 10:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Какви са хората родени в годината на ДЪРВЕНИЯ КОН?

2014 година на ДЪРВЕНИЯ КОН Зодия КОН са родените през : 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Личностите родени през годината на Коня са винаги готови да помогнат. Обичат независимостта  и личната свобода. Проницателни с тях общуването е приятно и ненатоварващо. Изключително талантливи! Притежават остър ум, но преди всичко са предвидливи и  хитри. Обичат да са център на внимание и комплименти. Умеят бързо и лесно да създават нови контакти.

Не се притеснявайте да споделите тревоги си с човек роден под зодия КОН! Ще получите добронамерен съвет или поне насока за разрешаването на вашият проблем.

Важно е да се отбележи, че КОН трудно пази тайни! Разбира се не бива да му се сърдите, защото споделянето е основна част и важен момент от живота на Коня.

Представителите на тази зодия бързо и лесно се мотивират в дадено начинание. Импулсивният им нрав ги подтиква да вземат прибързани и често грешни решения.

Като цяло родените в годината на Коня имат противоречив характер. Горделиви, но в същото време добронамерени.  Арогантни, но странно скромни в интимен план.

Известни личности, родени под знака на Коня: Рембранд, Кевин Костнър, Джон Траволта, Пол Саймън, Исак Нютон, Шон Конъри, Пол Маккартни, Клинт Истууд, Шопен, Едисон, Ленин, Барбра Стрейзанд, Кристен Стюърт, Марио Балотели, Дейвид Камерън, Ангела Меркел.


Етикети: 2014, horoskop 2014, годишен хороскоп 2014, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2014, хороскоп 2014

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация