Минерална АСТРОЛОГИЯ – РИБИ

Публикувано на 29-07-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Минерална АСТРОЛОГИЯ – РИБИ

РИБИ перли и аметист във виолетов оттенък им носят щастие.

Накитите от бисери са били известни от незапомнени времена.  Древните царици са обожавали перлите.  Семирамида на дворцовите тържества се появявала със седем наниза от розови перли, които били с необикновена големина. Клеопатра също е изпитвала слабост към бижута с бисери. Богатите гъркини  са насили прелени украшения за да ги предпазват от лъжлива и безотговорна любов. В Рим и Византия колиета с три реда перли са били връчвани на победителите в състезанията квадрит.


Индийските търговци са вярвали, че пръстен с перла предпазва от кражби и нечисти сделки. През епохата на Възражданото  рокли обшити с перли са били предназначени за млади невести и булки. В епохата на Романтизма пръстени с перли са се разменяли между влюбени в знак на техните чувства .


Редица лечебни свойства са били преписвани на перлите.  Вярвали са, че разтвор в които са варени перли помага при болести на черния дроб. В Италия са носили перли за да се предпазят от уроки и също така по този начин засилвали способностите за предсказване на бъдещето.


Халцедон, унакит, нефрит, родохрозит, родонит, лунен камък, тюркоаз, розов кварц, малахит, аквамарин, амазонит, содалит, лазурит, седеф, корал, опал и косите на Венера.


Етикети: амулети и талисмани, зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация