Минерална АСТРОЛОГИЯ – ВОДОЛЕЙ

Публикувано на 28-07-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Минерална АСТРОЛОГИЯ – ВОДОЛЕЙ

ВОДОЛЕЙ на тази зодия щастие им носят камъните гранат и циркон.

Гранат съществува под няколко разновидности различаващи се по цвят. Тъмночервения и жълтеникав гранат символизира любовта, приятелството и сърдечните чувства. Този полускъпоценен камък най- често се е разменял между влюбени. Пръстените с инкрустиран гранат са се подарявали в знак на приятелство, за спомен и от благодарност.

Особено значение на този камък е предавано в епохата на Романтизма. Червени камъчета са слагани на пръстени и брошки, под формата на цветя, четирилистни детелини, подкови за да носят късмет и щастие.

Хората на Изтока са ценели особено високо бижутата от червен гранат, защото са вярвали, че помагат при висока температура. През средните векове са били използвани при болки в гърлото и продължително главоболие.

Гранатът също така създавал добро настроение и положителни мисли на неговия притежател. Носи щастие и късмет на всички родени под знака на зодия Овен и Скорпион. Астролозите съветват Рак и Телец да се пазят от този камък.

tzirkon_120

Циркон е прозрачен камък, които на Изток е наричан още „ по- малък брат на елмаза”.  Подобрява умствените възможности на своя притежател и събужда желание и страст към наука и познание. Укрепва паметта и повишава концентрацията.

 


Тигрово око, халцедон, оникс, соколово око, косите на Венера, ахат, аквамарин, содалит, малахит, хематит, лазурит, седеф, тюркоаз, корал, хризопраз, планински кристал, цитрин иопал.


Етикети: амулети и талисмани, зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация