Минерална АСТРОЛОГИЯ –ВЕЗНИ

Публикувано на 17-07-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Минерална АСТРОЛОГИЯ –ВЕЗНИ

ВЕЗНИ – опал и лазур носят късмет на този зодия.

Опалът  е скъпоценен камък за когото има най- много  поверия и предразсъдъци. През средновековието се е вярвало, че пръстен с опал предпазва от чува. Когато е бушувала епидемия от чума почти всеки човек, които може да си го позволи е носил украшение с този камък.

Мощен талисман за хора, които са успели да преборят жаждата и стремежа си към богатство. Не се препоръчва за тези, които имат неустойчив и непостоянен характер. Камъка дарява с пророчество и ясновидство неговия притежател, но само и единствено ако  информацията се използва за добри цели.

Изтока му е придавал голямо значение като считал, че е  камък на верността.

Епохата на Възраждането, в Европа е било разпространено поверие, че камъните на дъгата т.е. опалите носят нещастие.  Забравяло се е носенето на бижута с този камък особено на  важни дворцови тържества.

lazyrit_110Светлосиния лазарут в древността е служел за направата на хермесови пластинки върху, които са се гравирали рисунки. Римляните особено са се гордеели с колекциите си от подобен вид рисунки, които често наброявали няколко хиляди.

Астролозите съветват хората родени под зодия Везни да носят накити с лазурит, защото той им влияел благотворно. Помагал да преборване на техните слабости, като непостоянството в приятелството и любовта.

Зодиите Козирог и Рак също трябва да носят този камък.

Средновековните лечители препоръчвали лазуритът да се носи на колие от хора страдащи от епилепсия и ревматизъм.


Аметист, содалит, халцедон, лазурит, малахит, розов кварц, турмалин, опал, родохрозит, родонит, косите на Венера, авантюрин, аквамарин, яспис, седеф, хризопраз, лунен камък и оливин.


Етикети: амулети и талисмани, зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация