Минерална АСТРОЛОГИЯ – ЛЪВ

Публикувано на 14-07-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Минерална АСТРОЛОГИЯ – ЛЪВ

ЛЪВ – щастливи са всички камъни с жълт цвят : кехлибар, хризамит, оливин и топаз.

Кехлебарът още от древни времена е служел като мощен амулет и талисман.

Египетските и гръцки жреци имали кехлибарени пушални. Римските търговци са предприемали рисковани и дълги пътешествия за да донесат златни кехлибарени съкровища.

Въпреки неизвестния за тогава произход  на този камък са му преписвани редица чудотворни свойства. Особено ценен е  бил при лечението на болести на кожата и гърлото. Използвали са го още при лекуване от ревматизъм и като защита за негативни въздействия.

Астролозите са на мнение, че кехлибара носи щастие и позитивизъм на всички родени под знака на Лъв, но също така носи негатив и нещастие на зодия Телец.

Хризолита  е красив полускъпоценен камък с жълто зелен цвят и носи просперитет на тази зодия. Камъка дарява с добър си спокоен сън и също така прогонва кошмарите. Облечен със злато,  хризолита подсилва интуицията. Много често в миналото астролози и гадатели са носили златни бижута с този камък.

olivin_2_150Оливин, които е разновидност на хризолита  помага за добра комуникация и успех в начинанията.  Използва се като защита на имущество от кражби и пожари.

Топазът  е мощен талисман и амулет за всички, които се занимават с политика, дипломация или външна търговия. „Камъка на придворните”  също така носи на своя притежател богатство. Вярвало се е,че лекува астма, безсъние и епилепсия.


Яспис, тигрово око, карнеол, малахит, родонит, кехлибар, тюркоаз, гранат, цитрин, корал, слънчев камък, планински кристал, хелиотроп, опал и оливин.


Етикети: амулети и талисмани, зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация