Минерална АСТРОЛОГИЯ – БЛИЗНАЦИ

Публикувано на 17-06-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Минерална АСТРОЛОГИЯ – БЛИЗНАЦИ

БЛИЗНАЦИ желателно е да носите ахат на лявата си ръка.

Берил  дава спокойствие на Телеца. Хризопразът управлява и удвоява добрите чувства в представителите на тази зодия.

Ахатът е полускъпоценен камък с разнообразна окраска.  В древността са го носили хора, предимно, които са се занимавали със земеделие. Камъка е посветен на Помота, богинята на земеделието и градинарството.

Чудотворната сила на ахата спомагала за растежа на цветята и плодовете. Смесвали са ахатова прах със земята за да стане тя по плодородна. Камъка предпазвал от слана и градушка.

Най-разпространения през епохите полускъпоценен камък за направата на евтини накити и декоративни предмети.

Преписваните лечебни свойства на ахата в миналото са гердан от този камък при хронична кашлица и други болести на гърлото и зъбите.


hrizo2_150

Зеления хризопраз е най- добрия талисман за хора, които работят с пари. Банкери, търговци на едро  или всички, които боравят с много голяма парична маса. Зелен хризопраз в златен обков  е препоръчван от  астролозите за предпазване от кражби при търговски пътувания и материални загуби като цяло.

Лечебните свойства на този камък са, че помага при нервни кризи. Вярвало се е , че неговия красив зелен цвят ще успокои болката в очите на болния. 

 

Синкав берил носи щастие и любовна сполука на зодия Телец. Притежателя на този камък може да бъде сигурен, че неговия любим или любима ще са му верни до гроб.


Аметист, розов кварц, халцедон, авантюрин, родохрозит, хематит, гранат, яспис, содалит, тигрово око, тюркоаз, планински кристал, лунен камък, котешко око и  оливин.


Етикети: амулети и талисмани, зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация