Минерална АСТРОЛОГИЯ – ОВЕН

Публикувано на 06-06-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Минерална АСТРОЛОГИЯ – ОВЕН

ОВЕН –Най-скъпия от всички камъни

Елмазът е красив и скъп благороден камък. Векове на ред са му приписвали чудотворни способности и необикновена сила. Носи на притежателя си късмет в работен план, предпазва то болести , дава сила и издръжливост.

Легенди разказват, че ловци, които са носили пръстен с елмаз винаги се връщали в къщи с добър улов. През средновековието хората са пришивали камъка към своите дрехи като вид талисман за предпазване от уроки и завистливи погледи.


Древен обичай в Индия и Иран е , когато се кръщава дете, отеца посипва главата му с прах от елмаз, като му осигурява по този начин  здраве и дълъг живот.


Елмаз като ТАЛИСМАН  трябва да се носи на лявата ръка или на шията. Нужно е камъка да се докосва до кожата на човека, по този начин действа по- силно. Важното е брилянта да бъде придобит по честен начин, не чрез кражба или измама.Яспис (зелен и червен), хематит, авантюрин, планински кристал, гранат, хризопраз, карнеол, амазонит, цитрин, ахат, корал, кехлибар, косите на Венера


Етикети: амулети и талисмани, зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация