Китайски хороскоп 2012 – ПЕТЕЛ

Публикувано на 01-01-2012 13:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 – ПЕТЕЛ

Петел са всички родени през: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005.

2012 ще е много успешна за всички родени в годината на Петела. Късмета ще бъде с вас. Добър социален живот, възможности за израстване в кариерата. Интимния ви живот ще е на ниво. Въпреки положителните тенденции е нужно да обърнете повече внимание на здравето.

Кариера: Ще се радвате на успехи в годината на Дракона. Началници и колеги ще подкрепят всяка ваша идея.  Репутацията ви ще се повиши. Бързо и леко ще печелите доверието на хората около вас. Поведението трябва да е смирено, не бива да допускате арогантност в отношенията си.
  
Пари: Отличното развитие на вашата професионална кариера ще ви донесе добър и стабилен фиксиран доход. Работата ще ви следва през целия период. Няма да се радвате на особен късмет свързан с хазартни игри. Докато се трудите ще имате, но не се надявайте на бързи печалби. Годината ще е стабилна във финансов план, много по- добра от 2011.

Любов: Романтика ще около вас през цялата 2012. Необвързаните ще имат възможност да срещнат своята половинка. Не бива да се осланяте само съдбата, водете разнообразен и интензивен социален живот. Време е влюбените Петли да предприемат следващата крачка съвместно съжителство или брак.

Здраве: Въпреки отличния период в които се намирате, трябва да бъдете внимателни към своето здраве. Хронично заболяване ще ви създаде проблеми. Ще се чувствате раздразнителни, депресивни и на моменти гневни. Отделете време за активна почивка.
ro_n_150


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация