Китайски хороскоп 2012 – КУЧЕ

Публикувано на 01-01-2012 14:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 – КУЧЕ

Куче са всички родени през: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006.

2012 година няма да е особено успешна! За всички родени в годината на Куче  2012  ще бъде двойствена. Ще се радвате да положителни събития, но само ако сте смирени и се отнасяте с уважение към околните. Постоянно ще сте ангажирани с разрешаването на проблеми.

Забележка: Хороскопа е съставен от гледна точна на традиционния Китайски хороскоп базиран върху 12 животни.

Кариера: Поведението ви трябва да е безупречно в службата. Ще бъдете затрупани от работа, но няма да получите адекватна помощ от колеги. Възможни са конфликти с клиенти и контрагенти. Не променяйте нищо! През 2012 не се препоръчват кардинални промени като смяна на работа. Фокусирайте се върху работния процес и спокойни разрешавайте текущите проблеми.

Пари: Годината на Дракона ще ви донесе ниски печалби. Възможно да изпаднете във финансова криза. Много внимателно следете бюджета! Не давайте пари на заем, дори и на роднини. Алтернатива за допълнителен доход ще зарадва Куче, но трябва да престъпи предпазливо. Възможно е да бъдете въвлечени в съдебен спор. Следите ли внимателно финансите, няма да имате особени сътресения през 2012.

Любов: Емоционалния ви живот ще бъде непредвидим през 2012. Очертават се безперспективни флиртове. Влюбените ще страдат от разногласия, които могат да ги разделят с партньора. Семейните трябва да се изключително търпеливи и да направят всичко възможно хармонията в дома да се запази.

Здраве: Въпреки, че се грижите за своето здраве ще имате проблеми през 2012. При първи симптоми  е най- добре да посетите лекар. Вероятно е да се грижете за болен човек от вашето семейство. Избягвайте екстремните спортове. Шофирайте внимателно!


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация