Китайски хороскоп 2012 – ГЛИГАН

Публикувано на 01-01-2012 15:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 – ГЛИГАН

Глиган са всички родени през: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007.

2012 ще е  уникално положителна за всички родени в годината на Глигана. Късмета ги съпътства  навсякъде. Кариера и пари ще са приоритет през целия период. Проблеми и трудности ще има, но Глиганите ще се справят с тях бързо с упорство и оптимизъм. Любов за необвързаните представители.

Кариера: Нужно е да се фокусирате върху текущите  задачи. Работете усърдно, но внимателно за да не допуснете грешки. Глигани от вас зависи как ще се развие кариерата ви. Не позволявайте на апатията и мързела да ви превземат. Много нови социални контакти. Споделяйте вашите идеи с колеги и началници.

Пари:
През 2012 година парите ще идва и ще си отиват, от вас зависи дали ще успеете да ги задържите. Глиганите ще обмислят предложение за ново начинание. Ще се радвате на пари и финансови постъпление, но няма да станете по-богати. Спестявайте колкото и трудно да ви се отдава!

Любов: Препоръчително е необвързаните Глигани да не странят от социални събития. Не отхвърляйте покани за мероприятия, там ще срещнете своята половинка. Влюбените трябва  да се замислят за по-сериозни отношения. Семейните ще се радват на хармония в дома.

Здравей: Избягвайте екстремните спортове! Няма да имате особени смущения в здравословен план. Нужно е да отделите време за активна почивка. Не пренебрегвайте нуждата от сън! Внимателно консумирайте тонизиращите напитки.


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация