Китайски хороскоп 2012 – ОВЦА

Публикувано на 31-12-2011 14:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 – ОВЦА

Овца са всички родени през: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003.

2012  ще е положителна за всички родени в годината на Овца. Ще се радвате на изключително внимание от страна на колеги и близки. Социалния ви живот ще бъде много активен. Финансовото ви състояние ще де подобри.

Кариера: Обичате да работите в екип и да създавате приятелски отношения с колеги и началници. Годината на Дракона ще ви наложи екипна работа. Ще се наложи да разрешавате конфликт между колеги, които психически ще ви обремени. Запазете неутрална позиция! Успеете ли да туширате напрежението още в самото начало ще се радвате на изключително положителен период!

Пари: Късмета ще е на страната на тези, които работят с фиксирана заплата. Ще се радват на повишение и бонуси. Овце не се увличайте по хазарт или лотарийни игри, няма да спечелите нищо! Разходите ви ще се увеличат заради интензивния ви социален живот. Не давайте и не вземайте пари на заем.

Любов: Интимния живот ще е интензивен през цялата 2012 година. Ще имате редица флиртове. Необвързаните ще срещнат своята половинка. Обвързаните е нужно да обърнат внимание на личните отношения. Не предявявайте прекалено големи изисквания на човека до вас, възможни са конфликти.

Здраве: Правилно хранене , ежедневни физически упражнения и отделено време за активна почивка! Овце вие се нуждаете от тези три неща и няма да имате никакви проблеми със здравето през 2012. Вероятни смушения с червата и стомаха.

sh_n_149


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация