Китайски хороскоп 2012 – МАЙМУНА

Публикувано на 31-12-2011 15:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 –  МАЙМУНА

Маймуна са всички родени през: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004.

Годината на Дракона ще е много успешна за всички Маймуни. Късмета ще е на тяхна страна!Много работа и добри финансови постъпления. Възможни са смушения в здравословен план.
   
Кариера:  През 2012 работете в екип и с партньори. Работата ще ви съпътства през целия период, но няма да имате особени пречки и трудности. Възможност за реализирате ваши лични идеи в работен план. Уважение от колеги и начални. Успеха ще ви съпътства постоянно! Внимавайте да не се самозабравите Маймуни.

Пари: Добрите отношения с хората от вашата обкръжение ще ви донесат възможности и финансови постъпления. Всяка ваша инвестиция ще бъде успешна. Периода е благоприятен за разширяване на личен бизнес и нови инвестиции. Планирайте внимателно и задълбочено. Не се подавайте на мързел и летаргия!

Любов: Влюбените трябва да се замислят за узаконяването на тяхната връзка. Възможна е намесата на трети човек във вашите отношения. Декември 2012 ще е много положително емоционален за вас. Самотните Маймуни трябва да разнообразят социалния живот, които водят.

Здраве: Нужно е да полагате повече грижи за своето здраве през този период. Противопоказно е тежката физически работа, съществува вероятност от злополуки.


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация