Китайски хороскоп 2012 – КОН

Публикувано на 31-12-2011 13:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 – КОН

Кон са всички родени през : 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002.

2012  ще ви донесе късмет в кариерата и пари!През цялата година не бива да бъдете своенравни. Вслушвайте се в съветите на хората около вас. Желателно е добре обмисляте новите начинания, за да не допуснете грешки.

Кариера: Късмета ще е на ваша страна! Възползвайте се максимално от благоприятния период. Желателно е да се съветвате преди да вземете важно решение. Предстоят ви множество социални контакти и полезни запознанства. Не бива да се притеснявате при възлагане на допълнителна работа.

Пари: Годината ще донесе на Кон преди всичко финансов стабилитет. Инвестирайте, но примерено.  Стремете се бюджета до е винаги положителен. Не се подавайте на желанието за рисковани дейности. Всички приходи  ще са плод на вашия неуморен труд.

Любов: 2012 ще е премине под знака на романтиката. Обвързаните трябва да покажат на своята интимна половинка, че се нуждаят от повече внимание. Не предявявайте прекалено големи изисквания и натиск, за да не се създаде напрежение. Запазете хармония в отношенията! Необвързаните  ще започнат нова връзка, но е нужно да се въоръжат с търпение.

Здраве: Желателно е да сте много внимателни в здравословен план.  Годината на Дракона ще ви донесе редица трудности. Обърнете внимание на безопасността  в службата. Шофирайте предпазливо!  Не практикувайте екстремни спортове! Вероятни са проблеми със зъбите.

horse_n_149


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация