Китайски хороскоп 2012 – ЗМИЯ

Публикувано на 31-12-2011 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 – ЗМИЯ

Змия са всички родени през: 1905, 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001.


Всички родени в годината на Змия ще се радват на късмет през 2012. Поведението им трябва да е примерено, защото съществува вероятност да предизвикат вълна от неодобрение. Обмисляйте добре какво говорите.

Кариера
: Ще се радвате на положителни събития в работен план. Общувайте с колеги и началници. Включете се в колективни дейности. Помагайте на всеки,които поиска услуга в службата. Не пестете време и усилия за да се в помощ, много скоро ще бъдете възместени за усилията, които сте положили. Не допускайте да бъдете въвлечени в нечисти сделки.

Пари: Късмета ще е на ваша страна! 2012 ще ви донесе редица финансови успехи. Важното е как ще управлявате приходите. Не бъдете алчни отделете част от финансите за благотворителност. Обмисляйте добре всяко предложение за инвестиране на пари, възможно е да бъдете подведени.

Любов: Романтика и приятни преживявания ви очакват в годината на Дракона. Възможности за нови контакти и флиртове. Влюбените ще се замислят за задълбочаване на отношенията с интимния партньор.

Здраве:
Пестете енергията си, ще ви е нужна през цялата 2012 година. Отделете време за активна почивка и повече сън. Възможни са смущения свързани с червата и стомаха. Внимателно подбирайте с какво се храните.
snake_n_162


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация