Китайски хороскоп 2012 – ТИГЪР

Публикувано на 30-12-2011 13:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 –  ТИГЪР

Тигър са всички родени през : 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998.

Годината на Дракона ще ви донесе преди всичко множество предизвикателства.  Желателно е да контролирате емоцията си и да не влизате в излишни спорове.  Въпреки натовареността на периода някой то вас ще се радват на положителни моменти. Наложително  е да бъдете внимателни във всичко.  Редица пътувания свързани със служебни дела. Не бива да пренебрегвате своето здраве и безопасност  през 2012 година.
   
Кариера: Годината ще започне агресивно и динамично за вас. Късмета в работен план ще е променлив и на моменти ще клони към лош. Нужно е да бъдете подготвени за всякакъв вид трудности. Охладете огнената си натура Тигри. Вслушвайте се в съветите на хората около вас. Неприятности с клиенти, колеги дори и началници. Бдителността ви трябва да е на 100% в противен случай, вашите усилия ще отидат напразно през 2012.

Тигри, тези от вас, които се занимават с литература , творчество  и култура ще имате невероятни възможности да покажат на какво са способни.

Пари:  Късмета няма да е с вас през тази година. Ако работите на фиксирана месечна заплата не бива да се надявате на повишение. Но, ако работите на хонорар  или се занимавате с бизнес, то финансовите ви постъпления ще са завидни. Въпреки всичко казано до тук, вие трябва да следите разходите! Постоянно ще има пикове и спадове в материален план.

Любов:
Трудно ще откриете единствената любов през 2012. Тигрите, които не са обвързани едва ли ще срещнат своята половинка. Влюбените ще се сблъскат с трудности. Вашите думи и поведения предопределят да запазите връзката си. Много е вероятно трети човек да се намеси във вашите отношения. Семейните не бива да допускат скандали в дома.

Здраве:
Ще се наложи да обърнете много специално внимание на здравето и жизнения тонус като цяло. Тигри нужно е да следите собственото  си здраве, но също така и на членовете от семейството. Внимавайте с какво се храните! Не практикувайте екстремни и опасни спортове!

tiger_n_150
   


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация