Китайски хороскоп 2012 – ПЛЪХ

Публикувано на 30-12-2011 11:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 – ПЛЪХ

Плъх са всички родени през : 1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008

Родените в годината на Плъха няма да постигнат изключителни постижения в година на Дракона, но това не бива да ви притеснява. Предстоят ви положителни събития в кариерата и любовта. Вероятно личните ви доходи да са по-малки от колкото сте очаквали. Ще се наложи да поработи по-усърдно за да постигнете желаното.  Годината на Дракона ще ви предостави повече алтернативи за обучение и подобряване на квалификацията! Очакват ви редица социални контакти. Използвайте годината за лично усъвършенстване.Придържайте се към златната среда и ще останете доволни от 2012 година.

Кариера:  Годината на Дракона ще ви донесе преди всичко мъдрост! Нужно е да бъдете прецизни и усърдни в работен план. Ще получите подкрепа от колеги и похвала от началник.Работете предимно в екип. Опитайте се да не влизате в безсмислени спорове за да не се създаде напрежение в службата.

Пари: Желателно е през 2012 година да влагате парите си единствено в дългосрочни инвестиции. Краткосрочни бизнес начинания, които ви обещават бърза печалба ще ви разочароват. Приятел ще ви даде финансов съвет, не го пренебрегвайте. Бъдете преди всичко  внимателни във материален план.

Любов:
Емоционалния ви живот ще се развива благоприятно без особени сътресения. Несемейните  ще открият своя идеален партньор.  Хармония ще господства в дома на семейните. Възможно е да бъдете пренебрегнати на моменти заради работа , обучение и т.н.. Нужно е да се въоръжите с търпение и да синхронизирате ангажиментите извън любовния ви живот.

Здраве: Годината ще е благоприятна и няма да имате особено големи проблем със здравето.  Желателно е да обърнете внимание на сърдечно – съдовата система и бъбреците. Наблегнете на физическите упражнения през целия период.  Избягвайте алкохола и тютюна.

rat_n_150


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация