Китайски хороскоп 2012 – ЗАЕК

Публикувано на 30-12-2011 14:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 –  ЗАЕК

Заек са всички родени през: 1903, 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999.

Родените в годината на Заека през 2012 ще имат добър социален живот и професионални успехи. Вероятно е да попаднете в центъра на  голяма интрига, за това внимавайте на кого се доверявате. Напрежение в дома ще властва почти през целия период.

Кариера: Годината на Дракона ще ви донесе добър късмет. Ще се радвате на добри бизнес отношения. Колега ще се опита да ви злепостави и да попречи в службата. Желателно е да работите упорито, но не се хвалите с постигнатото. Зайци, познавате враговете си ПАЗЕТЕ  се!

Пари: Тези от вас, които работят на фиксирана заплата ще получат повишение или паричен бонус. Желателно е да внимавате с управлението на бюджета. Не е препоръчително да играете хазартни игри. 2012 може да ви донесе редица материални загуби. Не давайте пари на заем! Много е вероятно да бъдете въвлечени в съдебен спор за неизплатен дълг.

Любов:
Бъдете изключително внимателни в интимен план. Зайци със сериозни връзки е много вероятно да са в конфликт през по-голямата част от периода. Тези от вас, които не са обвързани ще срещнат своята половинка. Важното е да не пришпорвате тази нова и крехка връзка. Проблеми в комуникацията. Влюбените зайци ще трябва да дарят с повече внимание своя партньор.

Здраве:
Годината на Дракона няма да е много положителна в здравословен план. Енергийния ви потенциал ще е силно занижен. Ще се чувствате неразположени с общи вирусни инфекции.  Важното е да се хранете редовно и да не се претоварвате с работа. Отделете повече време за сън и физически упражнения.
rat_n_150_01


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация