Китайски хороскоп 2012 – ДРАКОН

Публикувано на 30-12-2011 15:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 – ДРАКОН

Дракон са всички родени през: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012.

2012 ще бъде положителна за всички родени в  годината на Дракона. Ще имате право на избор как да се развиват нещата около вас. Дракони ако сте смирени и тихи, ще преминете безопасно и безпроблемно през целия период. Ако обичате предизвикателствата, то сами ще си създадете проблеми, които ще фиксирате през цялата 2012 година. Ще се радвате на подкрепа от влиятелна личност.

Забележка: Хороскопа се базира върху традиционния  Китайски хороскоп с дванайсетте животински знака.

Кариера:
Силно напрежение в служебен план. Натиск от страна началници и неприятности с клиенти! Работете усърдно и извънредно така ще успеете да се справите с всички ангажименти. Въоръжете се с търпение и всичко около вас ще се развива благоприятно. Не унижавайте хората около вас.

Пари: Дракони нужно е да работите усилено за да спечелите достатъчно пари. Ще увеличите много повече приходите от предходната годината. Материални придобивки, но внимавайте късмета да не ви изневери. Желателно е да избягвате всякакъв вид хазартни игри.

Любов:
Влюбените Дракони ще се наложи да направят редица отстъпки в интимен пран през 2012 годината. Бъдете толерантни и не показвайте така явно несъгласие по важни въпроси. Агресивността няма да ви донесе нищо положително, много е вероятно да съсипете връзката си. Семейните ще имат проблеми  и спорове свързани с пари и финанси.

Здраве: Стреса и притесненията в работен план, ще се отразят на вашето здраве. Ще се чувствате уморени и апатични. Отделете повече време за активна почивка и сън. Забавлявайте се и излизайте с приятели. Внимателно шофирайте.


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация