Китайски хороскоп 2012 – ВОЛ

Публикувано на 30-12-2011 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Китайски хороскоп 2012 – ВОЛ

Вол са всички родени през : 1901, 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009.

Всички родени  в годината на Вол ще имат проблеми в социален план. Нужно е много внимателно да пробирате думите си. Редица проблеми и пречки в службата.Внимавайте къде и как инвестирате парите си. Неочаквана помощ от приятел. Търпелива наблюдавате събитията около вас. Не се поддавайте на провокации.

Кариера: Нужно е да избягвате всякакви конфликти с колеги и началници. Може да разчитате на подкрепа на приятели, но запазите ли хладнокръвно спокойствие няма да се наложи. Работете усърдно, но не се нагърбвайте с допълнителни ангажименти. Напрежението ще е голяма, ако му се подадете рискувате да останете пренебрегнати от вашите ръководители.

Пари: Годината на Дракона не е благоприятна за рисковани финансови инвестиции. Следете текущите разходи. Бюджета ви ще е положителен ако не давате заеми на близки и роднини. Ако сте прекалено алчни през 2012 година, съществува реална опасност да загубите голяма сума пари. Късмета не е на ваша страна, но работите  ли упорито ще си радвате на добри приходи.

Любов: Ще страдате от недостиг на любов! Отново трябва да си наложите търпение, докато се появи подходящия партньор. Мъжете ще имате повече благоприятни възможности от жените в интимен план през 2012 година. Късмета на дамите ще им изневери и от тях зависи дали ще запазят хармония в отношенията.

Здраве: Хората родени в годината на Вол е много вероятно да имате проблеми  с емоцията като цяло. Малки и леки неразположения и заболявания на черния дроб, стомаха и далака ще се появят в следствие на лоши настроения и стрес! Внимавайте много да не се превърнат в сериозен проблем. Замислете се върху здравословния начин на живот и повишете физическата активност.

ox_n_150


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, китайски хороскоп

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация