Хороскоп на парите за 2012 година

Публикувано на 29-12-2011 14:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп на парите за 2012 година

Вашите пари през новата година?

 • ОВЕН


През 2012 година ще напредвате бавно, но сигурно в материален план. Не бива да се отказвате от нищо, което може да ви донесе някаква парична печалба. Овни през тази година ще се радвате на ценни придобивки в дома, неща които винаги сте желали, но никога не сте  можели да си ги позволите. Важното е да запазите спокойствие и да не позволявате на гнева да ви ръководи!

 • ТЕЛЕЦ


Парите при вас Телци ще дойдат през втората половина на годината. Предпоследното тримесечие ще бъде много по успешно за вас. Нещата в работен план, които не вървяха през последните месеци ще се отпушат изведнъж. Ще успеете да реализирате част от вашите мечти за материален просперитет. Нужно е да бъдете много дипломатични при контактуване с възрастни хора. Не се знае, кога може да ви потрябва тяхната помощ. Ще осъществявате дългосрочни сделки! През цялата 2012 година в финансов план ще бъдете задоволени.

 • БЛИЗНАЦИ


„Печеленето” на парични „печалби” ще е най- важния приоритет за зодия Близнаци през 2012 година!  Още в началото на този период ще бъдете зарадвани с финансов приход. Ще получавате пари от всякъде, като наследство, наеми и съдружия. Играйте на фондовата борса, късмета ще е с вас, но  преди това се посъветвайте със специалист. Разбира се, че ще има периоди на затишие и тогава ще се наложи да харчите вече усвоените пари. Важното е да успявате да спестявате „умно”! Годината ще ви предостави възможност за нов бизнес или допълнителна работа, не  пропускайте този шанс!

 • РАК


Парите ще са приоритет за всички Раци през 2012! Годината ще започне успешно за тях с не малки приходи. Разбира се, че ще има и моменти на трудности, за това представителите на тази зодия трябва да внимават как харчат. Ще се наложи известно време да се ограничат само с разходите за живот и храна. Раци ще получите помощ от близък приятел в момент на финансова слабост. Не се притеснявайте от този дълг, ще успеете да го върнете. Последните два месеца на годината ще са изключително успешни за вас. Въпреки трудните времена 2012 ще премине без особени перипетии във финансов план!

 • ЛЪВ


Годината ще ви наложи да контролирате разходите, които правите. Бюджета ви ще създаде проблеми, нужно е да следите от близо всички приходи и разходи, за да не останете приятно изненадани. Спестявайте колкото и да вие трудно, ще имате непредвидени разходи.

Вероятни са съдебни дела за подялба на имот, които ще глътнат част от заделените ви пари.

 • ДЕВА


Деви 2012 ще ви наложи да планирате много прецизно и добре семейния бюджет. Предстой ви година на големите харчове, за това е нужно още от Януари внимателно да следите приходите и разходите. Вероятно е да закупите жилище в този период или да организирате грандиозни семейни празненства като – годишнини, сватби и кръщенета. Първите три месеца на 2012 ще са критични без особено големи печалби! Добри финансови резултати може да очаквате между Юни и Септември. Не се притеснявайте ненужно, годината ще приключи с положителен баланс.

 • ВЕЗНИ


През 2012 ще имате финансови постъпления, но също така и разходи. Повечето ви „харчове” ще бъдат направени импулсивно! Везни време е да се научите да контролирате тези непланира покупки. Важно е да знаете, че между Септември и Ноември финансовите възможности ще са ограничени. Нужно е през цялата година да контролирате бюджета си за да не изпаднете в невъзможност да поемете разходите през този период. Добри парични постъпления може да очаквате през Декември, ще подпишете нови договори и ще сключите нови сделки.

 • СКОРПИОН


Скорпиони ви имате интересна политика на боравене с финансови средства. Поставите ли си цел спестявате от всичко и трупате авоари бързо. Постигнали веднъж нужната сума просто се отпускате и харчите. През 2012 година трябва много, много внимателно да боравите с авоарите си. Следете за какво харчите и от къде може да намалите разходите. Замислете се в какво да инвестирате, ще имате възможност за много интересни и изгодни покупки. Близък ваш приятел ще ви поиска пари на заем, много добре преценете момента преди да дадете исканата сума. Желателно е ако имате лични заеми и кредити да ги върнете до Септември 2012 година.

 • СТРЕЛЕЦ


2012 година ще бъде уникално силна за всеки представител на зодия Стрелец. Възможности за реализацията на нови проекти с големи перспективи в бъдеще. Първата половина на годината ще донесе финансови печалби, които дори не сте очаквали. Не се спирайте пред нищо жизнения ви тонус ще е на ниво. Не позволявайте нищо да ви разконцентрира и да ви отдалечи от поставените цели.

 • КОЗИРОГ


Материалните ви активи през 2012 няма да претърпят големи промени. Ще печелите пари, но ще имате и разходи. Определено ще има възможност да изчистите повече от вашите дългове в първите няколко месеца на новата година. Периода е добър да инвестирате в крупни материални придобивки като бяла и черна техника. Ще получите повишение на работната заплата през втората част на 2012. Възможни са и неочаквани парични бонуси.

 • ВОДОЛЕЙ


Новата година ще ви донесе много финансови успехи. Ще се радвате на материална стабилност през 2012! Много е вероятно да получите повишение на работната заплата. Неочаквано наследство ще ви изненада. Може да спечелите пари и от лотария, но е нужно да играете примерено и умно! Доходи от нови източници ще получите през първите три месеца на годината.След първото тримесечие ще има затишие във финансовите ви дела. Късмета ще се върне при вас отново през Септември!

 • РИБИ


Добри материални постъпления се очертават от наследство през 2012 година.  Много е вероятно да е под формата на недвижим имот къща или земя. Повишаване на личните доходи! Риби вие сте щастливци, ще успеете да направите добри спестявания през текущата година. Инвестиции направени пред 2011 ще ви донесат дивидент сега. Ако имате заеми и кредити е нужно да върнете още през първите месеци на годината. Насочете се към инвестиции в акции и облигации , няма да спечелите, но и няма да загубите пари!


Етикети: 2012, годишен хороскоп, зодии, хороскоп 2012

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация