Спи, спи, зодиак!

Публикувано на 04-11-2011 10:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Спи, спи, зодиак!

„Сладките сънища” на всяка зодия?!?

 • Овен

Те не винаги сънуват, дори и да сънуват, то техните съновидения са свързани с техните проблеми. Интересното тук е, че това е един голям плюс за тази зодия.  По време на сън те разрешават своите проблеми и на сутринта се събуждат с конкретни решения.

 • Телец

Съновиденията може да се свързани с конкретни проблеми на близки и познати. Не са изключени случай при  които те са и крайно негативни т.е. наличието на кошмари. Чести тази зодия сънува силно еротични сънища или са свързани с ядене, храна и гастрономически вкусотии. Този тип сънища разтоварват Телеца.

 • Близнаци

Съня им се изпълнен с постоянно повтарящите се събития, които почти винаги имат различен завършек. Спокойно може да определим съновиденията на Близнаците като „мистични”. Тази зодия не трябва да анализира своя сън и да се опитва да го разгадае посредством съновник.

 • Рак

Всяко съновидение на тази зодия, носи тяхно желание, не зависимо дали то е приложимо в действителност.Рака може да сънува и нарочно да се буди за провери дали това наистина се случва. Дори в съня си, тази зодия  се опитва да спази определени норми и задължения.

 • Лъв

Често Лъва може да стане свидетел и пряк участник на дежаву . За това е трябва тази зодия да оценява своите съновидения и да им отдава нужното внимание. Представителите на тази трябва да следят своите сънища, по дни и  дати на сънуване. Задължително трябва да ги анализират със съновник, дори съня им да е с „пъстър” и фантастичен сюжет.

 • Дева

Девите често се превъплъщават в чужд образ и наблюдават цялото действие на съновидението от друга гледна точка. Земната зодия дава свобода на своята натура в подобни сънища с възвишен характер. Нужно е, да се чувстват спокойни и щастливи за да не сънуват кошмари. Освен романтично настроени, сънищата на Дева са с глобален характер като показват световни проблеми.

 • Везни

Представителите на тази зодия са склонни често летят в своите сънища.Везните се тревожат постоянно, за това често мислят фаталистично без видима причина за своите близки и познати. Страховете им често се реализират в техните съновидения, което им носи допълнително безпокойство и проблеми със съня.

 • Скорпион

Скорпионите имат може би най- невероятните сънища от целия зодиак и винаги  не зависимо  какво изобразяват в основата се крие магия – мистика. Често сюжета на техните сънища изобразява как животно се превръща в човек и обратното. Това се дължи на факта, че Скорпионите имат тясна връзка с природата като цяло.

 • Стрелец

Стрелец просто ляга вечерта и се буди сутринта отпочинал, без спомен да е сънувал нещо. При тази  зодия съществуват особен род предсказателни съновидения, които след тълкувание със съновник, почти винаги предвещават бъдещето.

 • Козирог

Сюжети на съновидения за тази зодия са празници, изразяване на емоция като плач, смях и т.н..  Когато този сюжет не се заменя с извънземни цивилизации и прочее е сигурен знак, че Козирога е пълна кондиция.Добрите сънища за Козирог са тези, които са свързани с природата или главни действащи лица са хора от неговото обкръжение.

 • Водолей

Водолей сънува и интерпретира сънищата си както на него му е угодно. Сюжета на техните сънища много често е свързан с нещастие и беди, които се случват на техни близки хора, на които държат. Все пак, зодия Водолей има пророчески сънища, но свързани с елементарни битови неща. Не трябва да бъдат подценявани и съновиденията им свързани с науката и бъдеще изобретения.

 • Риби

Риби може да излягат от суровата действителност и стресиращия ден в един приятен сън изпълнен с хармония и добри дела. Най- често сюжетите на техните съновидения са свързани с един по- добър и идеален свят. За това може да ги наречем без притеснения ИДЕАЛИСТИЧНИ!

Сладки сънища!!!sleep2_110


Етикети: зодии, сън

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация