Годишен хороскоп 2012

Публикувано на 10-06-2011 01:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2012

Какво ви очаква през 2012 година?

 • ОВЕН


2012 година ще ви накара да се усмихвате постоянно. Вашите знания ще ви водят в правилна посока. Ще мислите практично и ще печелите от това. Още пред първите месеци на годината ще сте доволни от своята работа и паричните потоци към вас. Ще мислите и на по- късен етап ще направите драстични промени във вашата кариера.
Пълния хороскоп тук...

 • ТЕЛЕЦ


През 2011 година, нещата в работен план сякаш не вървяха. През 2012 година това ще се промени  и много ще ви радва! Перспективите за по- добър живот ще се увеличат, важното е да не ги пропуснете. Работата ви ще ангажира по- голямата част от вашето време. Ще действате агресивно, но и ще печелите от това!
Пълния хороскоп тук...

 • БЛИЗНАЦИ


Движение и действие – това са двата основни неща, които ще са определящи за всички Близнаци през 2012 година. Запомнете от сега, че само Юли и Август ще са по- спокойни месеци и тогава ще можете да се отдадете на почивка. Ще вървите стремглаво напред, не само в работен план, но и в личен.
Пълния хороскоп тук...

 • РАК


През 2012  се гответе за промяна в работен план РАЦИ! Ще имате не по- малко задължения към дома. Много е вероятно близък ваш родственик да ви създаде проблеми и вие сериозно да се притесните. Около вас ще има непрекъснато движение. Може да почувствате умора, но бъдете оптимисти!
Пълния хороскоп тук...

 • ЛЪВ


През последните две години Лъвове бяхте подставени на изпитания. 2012 ще ви донесе реализация на всички проекти, които сте стартирали в горе упоменатия период. Ще преливате от енергия! Ще сте ентусиазирани и ще се раздавате на хората около вас. Много работа и социални контакти. Внимавайте тази енергия да не ви дойде в повече и да започнете да избухвате, това може да ви донесе само негативи.
Пълния хороскоп тук...

 • ДЕВА


2012 ще наложи на всички Деви да са упорити и издръжливи. Предстоят няколко сложни ситуации и ако не реагирате правилно, може на по- късен етап да са доста болезнени последствията. Ще се наложи да се мобилизирате както в работен, така и в личен план. Не реагирайте импулсивно в нито една ситуация, въпреки, че ще се чувствате нервни.
Пълния хороскоп тук...

 • ВЕЗНИ


Годината ще е стартира малко по- особен от обикновено. Няма да ви се работи, повече ще обръщате внимание на забавленията около вас. Ще ви се иска да намалите темпото на работа и с това и напрежението, но едва ли ще успеете. Опитайте се не толкова свободно да изразявате това, което мислите. Ще имате време и за това, но просто сега не е момента! Наложително е да намалите своите разходи.
Пълния хороскоп тук...

 • СКОРПИОН


Една добра година за всички Скорпиони. През 2012 година ще се освободите от хората, които наистина ви пречат и ще започнете редица нови начинания. Ще имате алтернатива да промените своята работа или да се сдобиете с наследник. Отрицателните емоции от 2011 година ще ви напуснат. Годината е подходяща за създаване на нови делови и лични контакти.
Пълния хороскоп тук...

 • СТРЕЛЕЦ


Оптимистичните Стрелци още в началото на 2012 година ще стартират нови работни проекти. Вероятно ще променят и своето местоживеене. Редица промени ви очакват през тази година.  Работните ви ангажименти ще се увеличат като количество и най- вече обхват.  Едва ли ще ви остане време да почивате, ще се наложи да разпуснете в края на 2012.
Пълния хороскоп тук...

 • КОЗИРОГ


2012 ще е преизпълнена с възможности за Козирог. Нещата ще се получават така, както вие ги искате! Ще бъдете уверени в себе си и няма така често да мените своето настроение. Ще създавате нови социални контакти, които ще са ви в полза за бъдеще. Годината е подходяща да анализирате постигнатото до момента в работен и личен план. Много от нас ще се обърнат към духовната си същност.
Пълния хороскоп тук...

 • ВОДОЛЕЙ


2012 ще е значително по- малко колеблива за вас. Не типично за вас Водолей ще бъдете спонтанни и  това ще ви донесе редица позитиви в работен план и не само! Ще се подобри социалния ви живот и няма да се чувствате толкова самотни. Промяна в работата ви ще ви заведе в непознати земи, което ще ви очарова.
Пълния хороскоп тук...

 • РИБИ


Много спокойствие и вътрешна хармония за всички Риби! Те ще вярват в себе си и уверено ще вървят напред. Постоянно ще са в движение и нещата около тях ще се подреждат бързо и безпроблемно. 2012 ще се наложи да вземете много важни и кардинални решения за вашия живот, но не прибързвайте, ще имате достатъчно време да обмислите всичко детайлно.
Пълния хороскоп тук...

 


Етикети: годишен хороскоп, зодии, хороскоп 2012

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация