Какво ни очаква през КИТАЙСКАТА ГОДИНА НА ЗАЕКА - 2011 ?

Публикувано на 16-10-2010 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Какво ни очаква през КИТАЙСКАТА ГОДИНА НА ЗАЕКА - 2011 ?

2011 ще е една наистина спокойна година, нека ние добре дошла, защото ние е нужна след свирепа годината на Тигъра.

Ние трябва да се изолираме на и да си дадем време, за да оближем раните си и починем след всички битки на предходната година.

През цялата година ще цари спокойствие и увереност, всеки сам за себе си ще оцени, че убеждението и преговорите са по силни от използването на сила. Дипломацията ще се засили, политическите сили ще се споразумеят по много важни въпроси и ще се сключат множество контракти и споразумения. Вярната преценка и разумните постъпки ще властват през 2011 година.

Все пак не бива да отричаме факта, че Заека обича спокойствието и удобството,  това малко или много ще наруши бързината и ефирността на много преговори. Повечето от нас ще се отдадат на заслужена почивка и ще предпочетат забавленията пред решаването на дадени проблеми. Не трябва да си позволяваме да бъдем мудни, защото отхвърлянето на неприятни задачи и тяхното забавяне в бъдеще, няма да помогне по никакъв начин те да се разрешат. Важното е да не изпадаме в летаргия и сънливост!

Пари ще има и ще се правят без особени усилия и влагания на къртовски труд. Спокойния начин на живот ще омае всеки един човек и той ще се стреми към лукса и удобството. Според китайския хороскоп 2011 година е една умерена година, но с бързи темпове. Заека ще ни даде възможност за безгрижие и щастие, но в умерени количества.


Етикети: зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация