Децата ЗАЕК

Публикувано на 15-10-2010 09:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Децата ЗАЕК

Децата родени в годината на Заека ще са спокойни и покорни, ще бъдат чувствителни към настроенията на родителите си .

Зайците могат и не могат да бъдат приказливи, но няма да бъдат шумни и с отрицателни прояви. Детето ви ще може да седи тихо и да се концентрира върху една играчка или игра в даден момент.

Лесно се подават на дисциплиниране и да обикновено имат малко проблеми в училище. Ще си учат уроците си добре и с лекота. Ще можете да спорите с детето си,  защото то е достатъчно интелигентно за да разбере и двете гледни точки по даден проблем.
 
От време на време, ще ви бъде трудно разберете какво е намислило вашето малко Зайче и какво е решило да прави. Умело маскирайки своите чувства и намерения, Заека ще кажа само това, което той иска, ще ви моля, и по този начин ще ви манипулира чрез начина си на мислене, без да си дори вие да го забележите.

Детето Заек  ще бъде в състояние да се грижат за себе си и да защити своята собственост. Забележително наблюдателно, то може да изчисли шансовете си за получаване на това което иска. Вместо да се съобразява с определени правила, Зайчето само ще измисли начин да ги заобиколи. Накратко, този любезен малък ангел ще се пазари за по-добри условия по всяко време.

Пренебрегвайки своите  неуспехи, Заека търпеливо ще започне отново отначало. Полезни ще са у дома, ще има интелигентно държание в  училище и добре настроен към околната си среда, това дете ще знае пътя към хората около себе си и разрешаването на собствените му проблеми.

Не се съмнявайте, че детето ви ще бъде харесвано и прието във всички среди.


Етикети: зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация