Какви са хората родени в годината на ЗАЕКА?

Публикувано на 14-10-2010 15:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Какви са хората родени в годината на ЗАЕКА?

Според китайския зодиак, годината на 2011 г. е година на Заека, който започва на 3 февруари 2011 г. и приключва на 22 януари 2012 година.

Заека е четвъртият знак от китайския зодиак, който се състои от 12 животни, знаци.

Заека е щастлив знак. Зайците са затворен тип хора и малко или много са  интровертни.

Хората, родени в годината на Заека са приятелско настроени, които се радват на личната си компания от приятели  и на множество полезни  познанства. Те са добри учители, съветници и комуникатори, но също така се нуждаят от собствено пространство.

Хората, родени в годината Заека притежават определени  характеристики:

Зайците са :  мъдри, нараними, спокойни, ведри, внимателни, модерни и интригуващи. Като цяло те са доста спокойни, не проявяват агресивно поведение, и на всяка цена ще  избегнат  конфронтацията. Когато един Заек е ядосан за нещо, ще запази своето спокойствие  и греховност , едва ли някога ще ги чуете да повишават глас. Въпреки, че са емоционални и ще  отделят специално внимание на ситуацията, която ги интригува. Те са интелигентни и могат да вземат отношение по всеки един въпрос бързо и адекватно.

Заека е символ за милост, елегантност и  красота!  Хората, родени в годината на Заека са винаги положително настроени към всекиго, не толерират и не обичат враждебното отношение. Могат да създадат впечатление, че са твърде крехки и раними, но в действителност не е така.  Напротив те имат уникален жив ум и силен характер, преследват своите идеали през целия си живот по много точен и методичен начин. Зайците правят нещата бавно и съзнателно, защото в природата на техния знак е предпазливостта.

Няма нужда да се притеснявате за техния живот. Те са пъргави, умни и умело избягват всякакъв вид опасност. Талантливи са в живописта и музиката, и като цяло са доста често може да срещнем представители на тази зодия в арт средите. Те също са много гостоприемни, добри домакини и сърдечни другари. Един истински Заек никога няма да ви навреди на обществено място, защото е прекалено изтънчен да го направи и от друга страна няма да е добре да злепостави себе си и вас пред обществото.

Хората, родени в годината на Заека са чувствителни към редица заболявания и често страдат от  лоши алергии. Стреса или конфликтните ситуации са в  ущърб на тяхното здраве. Физическите упражнения може да свалят излишния стрес и да укрепят тяхното физическо състояние.

Истинска депресия ще им донесе факта ако дома им не изпълнен с красиви и функционални неща. Техните домове и офиси обикновено са елементарно обзаведени, но в същото време удобно и красиво. Славят се с  добри умения за комуникация и са най-използвани в позиции на управление. Правят успешни кариери като учители и педагогически съветници, защото те са толкова дипломатически и добре организирани.

Хората родени под този знак обикновено са относително внимателни, когато става дума за техните финанси. Използват  по голямата част от парите си за личната си  собственост, като дом, автомобил и мебели. Обичат антики, художествени произведения и всичко красиво и стойностно, готови са да инвестират голяма част от финансовия капитал в подобен род дейност.

Заек са всички родени през :1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011


Известни ЗАЙЦИ са: Анджелина Джоли, Анджелика Хюстън, Дрю Баримор, Едит Пиаф, Брис Фани, Хънт Елена, Джейн Сиймор, Джоан Крофърд, Кейт Уинслет, Наташа Ричардсън, и Тина Търнър.


Етикети: зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация