Древен Персийски хороскоп

Публикувано на 20-07-2010 12:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
 Древен Персийски хороскоп

ЛЮБОВЕН Персийски хороскоп!

КАМА /21.03 - 20.04/.

Този човек е импулсивен и упорит, истински завоевател, който не се спира пред нищо. Прям, страстен, той се нуждае непрекъснато от предизвикателства, които да разпалват въображението му.

Какъв е в любовта?

Огнен темперамент и обожава секса. Когато е влюбен, прави всичко възможно да вкара жената в леглото си, дори да не е минало много време от запознанството му с нея. Не говори много за чувствата си, защото смята, че сексът е израз на любовта му.

Как да бъде спечелен?


Господин Кама обича да философства и да получава. Затова предразполагайте го да говори и му искайте съвети по различни поводи. Покажете му че го харесвате и го цените. Бъдете ту кокетна и предизвикателна, ту недостъпна и свенлива и той ще полудее по вас.

ТОЯГА/ 21.04 - 21.05/.

Умее да печели и да брани това, което смята за свое притежание. Самоуверен и силен е, въпреки, че не обича конфликтите. Затова рядко се впуска в любовен триъгълник. Галантен, чаровен, обожава флирта, но никога не губи ума си. Реалист е, когато е влюбен, ползва чара си и всички възможни средства, за да спечели сърцето на своята любима.

Какъв е в любовта?

Той умее да бъде нежен и романтичен, страстен и грижовен. Обожава секса и търси всеки възможен повод да съблазни жената до себе си. Любовта с него е истинско приключение.

Как да бъде спечелен?


За да стигнете до сърцето му, трябва да се погрижите за стомаха му. Той е гастроном и обожава домашните вкусотии. Ще оцени и вашето умение да създавате уют и красота в дома. Нека да ви вижда винаги елегантна, с прическа, грим, бижута, ухаеща на силен парфюм. Това ще разпалва и поддържа чувствата му.

БОЗДУГАН /22.05 - 22.06/.

Изглежда недостъпен и дори надменен. Но силната страст и любовта могат да го обезоръжат и да разкрият неговите чувственост и нежност. Може да бъде такъв, какъвто го иска жената до него, ако тя приеме неговата спонтанна емоционалност. Понякога е уравновесен, спокоен и отзивчив, друг път студен, капризен и критичен. С ласкава дума, търпение и женски чар може да ви стане вярна половинка, която да изпълнява всичките ви капризи и желания. Споделя всичко и се нуждае от внимателен събеседник.

Какъв е в любовта?

Обожава разнообразието в секса, всяка нова обстановка му действа възбуждащо. Залага на флирта и еротичните игри. Харесва спонтанните емоции и настроения, често се доверява на любовта от пръв поглед.

Как да бъде спечелен?

Когато го каните на интимна вечер, подреждайте масата така, сякаш имате празник, това ще го направи нежен и гальовен. От време на време ходете заедно в изискано заведение. Бъдете винаги информирана, тъй като той цени не само женската хубост, но и интелигентността на жената.

КИНЖАЛ/23.06 - 22.07/.

Обожава риска и авантюрите. За него няма препятствия, които да не може да преодолее, ако залогът е любовта на една жена. Романтичен и влюбчив, лесно се привързва към дамата, която печели сърцето му. Харесва силните и самостоятелни Еви, които му внушават сигурност и закрила. Обича спокойствието, охолния живот, забавленията и приятелските компании. Понякога живее бурен и неразумен живот, но в по-зряла възраст търси тихо и спокойно местенце. Артистичен и чувствителен, той обожава флирта. Затова, макар и женен, си пада по извънбрачните връзки.

Какъв е в любовта ?


За да разпалите страстта му, предизвикайте го. Вие трябва да сте водещата, тъй като той не е от типа мачо. Поемете ли инициативата и го предразположите, ще стане по-смел и нетърпелив. Любовта му се разпалва от романтична обстановка. Тогава ще откриете, че може да е нежен и доста страстен.

Как да бъде спечелен?

Трябва да сте умна, тактична и чаровна. Харесва умните, силни и самостоятелни жени. В любимата търси подобие на своята майка. Отнасяйте се с него гальовно и винаги му давайте да разбере, че може да разчита на вас.

МЕЧ /23.07 - 23.08/.

Той е чаровен, интелигентен и винаги действа с размах. Умее да ласкае нежния пол и да го омайва с комплименти и обещания. Докато намери идеалната жена, има многобройни любовни авантюри. Но в крайна сметка се обвързва с тази, която се грижи за него и търпи забележките му. Обича да е в центъра на вниманието, да го хвалят и ласкаят, да го глезят... и да не го товарят с прозаични задължения. Дайте му привидна власт, а вие постъпвайте така, както си знаете.

Какъв е в любовта?

Ласкайте го и той ще е идеалният любовник. Обожава секса и умее да топи ледовете с комплименти, нежност и внимание. Когато харесва някоя жена, създава романтична атмосфера, на която тя не може да устои.

Как да бъде спечелен?

Колкото сте по-недостъпна, толкова повече ще иска да ви завоюва, защото той не понася да губи. Смята се за неотразим любовник и не приема провали в леглото.

НОЖ /24.08 - 23.09/.

Възмъжава по-късно. Затова е лекомислен, непредвидим и безотговорен, дори и да е минал средната възраст. Държи се като дете, което иска да има всичко красиво и лъскаво. Когато харесва някоя Ева, прави и невъзможното, за да я спечели. После, когато му омръзне, си търси ново предизвикателство. Не понася да му развалят предварителните планове.

Какъв е в любовта?

Често оставя инициативата на жената. Страстен е само, когато е влюбен. Много е чувствителен на тема мъжественост, затова не го засягайте в тази посока.

Как да бъде спечелен?

Бъдете самостоятелна и уверена, покажете му колко сте интелигентна и харесвана от силния пол. Той си пада по жените, които знаят какво искат от една връзка. Когато сте влюбена в мъж от този знак, направете първата крачка вие.

ВЕРИГА/24.09-23.10/.

Той е интелигентен, любезен, общителен и умее да манипулира хората. Прави всичко възможно, за да накара другите да изпълняват желанията му и да се чувстват негови длъжници. Знае как да намери пътя към женското сърце. Истински кавалер е, умее да прави комплименти. Когато е влюбен, може да бъде и нежен, и деликатен, и настъпателен, и буен. Пробва всичко, за да спечели женската любов. Тъй като е истински хамелеон, с него не е лесно да се живее. Желанията и намеренията му бързо се променят. Когато се обвърже, се старае да живее спокойно, дори в охолство. Затова често се жени и по сметка.

Какъв е в любовта?

За него е важно да бъде обичан. Тогава се отпуска и дава воля на чувствата си. Ако партньорката му е по-опитна, бързо се превръща в добър ученик. Готов е да задоволи всеки Евин каприз и желание.

Как да бъде спечелен?


Бъдете женствена, нежна, безпомощна. Не показвайте, че можете да се справяте и сама в живота. Оставете го да се почувства ваш закрилник, за бъде мъж. И ще го спечелите!

ЯТАГАН /24.10-22.11/.

Доста е потаен и рядко може да разберете характера му само от няколко срещи. Под този знак обикновено се раждат самовлюбени и агресивни мъже. Те са отмъстителни и злопаметни. Обичат тогава, когато виждат някаква изгода за себе си, или за да натрият носа на евентуален съперник. Когато мъжът Ятаган се амбицира, може да спечели сърцето дори на жената на най-добрия си приятел. Обожава риска. Харчи мно го и често прави заеми. Лесно печели симпатии. Нетърпелив, избухлив и припрян, иска всичко веднага и не си губи времето в дълги ухажвания. Затова понякога има повече от един брак.

Какъв е в любовта?

Буен, страстен, но и капризен любовник, който се влияе както от настроенията си, така и от емоциите на дамата, с която е.

Как да бъде спечелен?

Бъдете истинска жена във всичко. Помнете, че тайнственото и загадъчното действат като магнит на мъжа Ятаган. Ако сте различна и непредсказуема, винаги ще е влюбен във вас.

ЛЪК /23.11 - 21.12/

Той е честен, интелигентен и смел. Винаги постига целите си. Необходимо е само да го амбицирате или да намекнете, че не може да направи нещо. Тогава е готов да преобърне света, за да докаже обратното. Умее да привлича вниманието на дамите, майстор е на комплиментите и флирта. Чаровен е, много общителен и галантен, щедър, но и ревнив и подозрителен. Не се обвързва лесно, предпочита да прехвърча „от цвят на цвят" и да трупа в актива си разбити нежни сърца. Когато обаче го улучи стрелата на Амур, става верен съпруг и рядко се развежда.

Какъв е в любовта?


Има богата еротична фантазия и е готов да експериментира. Затова любовните нощи с него са вълнуващи и неповторими. Има славата на добър любовник.

Как да бъде спечелен?

Ласкайте го, търсете мнението му, правете му мили романтични изненади, бъдете елегантна и предизвикателна. Разпалвайте еротичните му желания и не бъдете лесно достъпна. Организирайте си кратки и по-дълги пътешествия, поднасяйте му вкусно меню, създайте стилна и луксозна обстановка и той непрекъснаст начин да бъде с вас.

КОПИЕ /23.12 - 20.01/.

Интелигентен, с чувство за хумор, отзивчив, той държи на приятелите си. Няма комплекси и не страда от липса на самочувствие. Винаги намира път към сърцето на жената, която му е интересна. Печели вниманието и с щедрост, с желание да и помага в домакинството. Когато създаде семейство, е грижовен и отговорен съпруг и баща. В любовта за него няма еротични забрани.

Какъв е в любовта?

От флирта преминава направо към секса. Нежен и опитен любовник, който се старае да отгатне женските фантазии. Понякога е ревнив и егоистичен.

Как да бъде спечелен?

Бъдете Ева с характер, винаги елегантна, кокетна и непредсказуема. Хвалете го! Особено пред приятелките си в негово присъствие. Това ще ласкае неговото его и заради това още повече ще ви обожава.

ПРАШКА ЗА МЯТАНЕ НА КАМЪНИ/21.01 - 18.02/.

Авантюрист, покорител на нежни сърца, интелигентен и сръчен. Винаги е в центъра на вниманието и Евите го обожават, защото изглежда недостъпен. Когато някоя жена привлече вниманието му, той успява да стопи леда и да я омае. Колкото по-недостъпна, умна и самостоятелна е тя, толкова по-интересна е играта за него. Любовта на мъжа от този тип е на приливи и отливи. Дори да обича, трудно се обвързва, защото държи на свободата и независимостта си. Ревнив е.

Какъв е в любовта?

От жената зависи дали ще бъде нежен и страстен, или ще флиртува, без да предприеме нещо по-сериозно. Обожава риска и авантюрата в любовта. Умее да предразполага жената.

Как да бъде спечелен?

Бъдете различна всеки път. Още при първите срещи му намекнете, че имате работа, в която ви ценят и уважават. Флиртувайте и го предизвиквайте, но не бъдете леснодостъпна. Нека да разбере, че ви харесват и други мъже. Това ще го накара да воюва за любовта ви.

БРАДВА /19.02 - 20.03/

Талантлив е, с богата фантазия. Влюбчив и нежен, романтичен и сантиментален. Търси жената, която е не само красива, но и умна и интелигентна. Често харесва по-зрели и опитни дами. Не понася грубостта, както и прекалено властните жени. С него се живее спокойно, но не охолно. Трябва да приемете, че обича да флиртува с другите Еви, защото е ценител на красотата и интелекта. Рядко изневерява. Рядко се развежда, тъй като мрази разправиите и държи на семейството, макар да не е от образцовите родители.

Какъв е в любовта?

Нежен и страстен е в секса, стига да успеете да разпалите неговото въображение Тогава ще ви направи истински щастлива.

Как да бъде спечелен?

Бъдете нежна и... независима. Покажете му вашата интелигентност, но и характера си. Нека знае, че макар да сте силна и харесвана от мъжете жена, цените неговото внимание. Не се появявайте пред него разрошена или с ролки на главата. Рискувате да се дистанцира веднага от вас.

Източник: sibir.bg/blog/ludatashmatka


Етикети: зодии

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация