Стрелец

СТРЕЛЕЦ

(23. XI - 21. XII)
Девиз: “Аз виждам”
Елемент: огън
Планета: Юпитер
Цветове: тъмно синьо, лилаво
Камъни: сапфир, тюркоаз
Щастливо число: 3
Хармонични знаци: Овен, Лъв, Везни
Цвете: нарцис
Силни страни: философия, теология
Възможни здравословни проблеми: ханш, бедра, седалищен нерв

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

Месечен хороскоп Стрелец

2015-11-02

За зодия Стрелец през месец ноември 2015 можем да кажем малко неща. Всъщност представителите на тази зодия ще приемат реалността по един нереален начин. Причината за това е общият енергиен фон на звездните тела и по-скоро електромагнитното влияние на Венера ще въздейства върху Стрелците по един уникален начин. Като резултат обстоятелствата ще бъдат в полза на представителите на тази зодия, същото обаче не може да се каже за хората в тяхното обкражение. За щастие Юпитер ще запази класическа позиция и ще окаже известна помощ на Стрелците. Меркурий ще играе роля на небесен лидер и това не е съвсем положителен знак.

По отношение на работата Стрелците ще имат труден, но амбициозен период. Не бива да планирате официални срещи през този период. Изходът от спорадумения и договори е непредвидим, но е ясно, че обстоятелствата са негативни. Затова ще е добре да намалите малко активността си.  Това най-много се отнася за хората със собствен бизнес и за онези, които заемат ръководни позиции. За останалите е препоръчително да обърнат внимание на отношенията с ръководството си. Ще се съгласите с радост на това, което ще ви кажат. Не говорим за ползи и парични дивиденти, а за човешки отношения, при които бъдещето може да донесе нещо важно. Като цяло внимавайте при изборът на съдружници, защото не всички са искрени и приятелски настроени към вас.

В сферата на личните взаимоотношения Стрелците ще имат голям успех през ноември 2015.
Въпреки, че през целия месец ще усещате натискът на обстоятелствата, през втората половина на месеца е възможно нещата коренно да се променят. Може да намерите сродна душа, или да изживеете върхов момент в любовната си връзка. Това е индивидуално и при всеки човек ще е различно. Мъничко помощ от съдбата ще имате, но повечето събития зависят от самите вас. Така, че действайте смело, не се колебайте за решения, които вече сте взели, защото съмнението е като вирус. Звездите препоръчват да действате и в никакъв случай да не се отказвате. Бъдете активни, поучете се от грешките си и се вгледайте в обстоятелствата.

Хороскоп на късмета

Научете за всички представители на зодия Стрелец тук…

Хороскоп от колеги:

Ноември ще бъде месец, наситен с доста емоции. За вас той е в някаква степен край и в същото време възможност за ново начало: сякаш с единия крак ще бъдете в миналото, а с другия – в бъдещето. Вероятно ще се наложи да се изправите срещу миналото си и да обмислите някои свои действия, които са ви довели до настоящата ситуация, но в същото време ще правите планове за бъдещето. Ако в някакъв момент усетите нужда да се усамотите и да размишлявате, направете го – това ще ви помогне да си изясните какво изпитвате и да се справите с обзелите ви емоции. Грижете се повече за себе си и за здравето си и се вслушвайте в сигналите на тялото си – точно сега те са точен индикатор за това дали сте на прав път и от какво има нужда да се освободите. Дните около 10 ноември са много подходящи да се освободите от нещо излишно – стари вещи например, или да си дадете обещание да прекратите вреден навик. Каквото и да си отиде от живота ви в този момент, не го спирайте – със сигурност ви очаква нещо по-подходящо. Що се отнася до кариерата ви, там по всяка вероятност всичко ще върви гладко и едва ли има повод за притеснение. Още в началото на месеца някои от вас ще се насладят на вкуса на успеха – може да получите нова възможност за изява, повишение или финансов стимул. Успехите ще ви спохождат и през целия месец, когато ще има шанс да утвърдите постигнатото. Краят на ноември ще бъде важен момент за много от вас, защото ще успеете да откриете последствията от постъпките ви в миналото. Ще трябва да поемете отговорност за тях и да приемете реалността. Някои от вас ще имат повече работа и задължения – лични или служебни. Възможно е през последните дни на месеца да достигнете до осъзнаване, свързано с партньора ви или с човек, с когото поддържате важни отношения.

Източник: edna.bg


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Родените на  19 НОЕМВРИ
19-11-2015 08:00
Родените на 19 НОЕМВРИ

Активни  и положителни месеци: ноември, декември, януари, март, юни, август и октомври 2016 г. Периода,...


РИБИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016
13-11-2015 09:00
РИБИ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016

Още през първите дни на годината ще бъдете вдъхновени от Юпитер. През 2016 той ще има особено силно...


ВОДОЛЕЙ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016
12-11-2015 09:00
ВОДОЛЕЙ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016

По-специална ще бъде ролята на светещите небесни тела. Слънцето действително ще е много благоприятно за...


КОЗИРОГ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016
11-11-2015 09:00
КОЗИРОГ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016

Разделя се условно на пет периода. От началото на януари до март периодът ще бъде сиви и монотонен, но не и...


СТРЕЛЕЦ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016
10-11-2015 09:00
СТРЕЛЕЦ - ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016

Той ще запази лоялността си към вашата зодия през цялата година. А останалите планети и спътници – някои...