хороскопи

гадания

магия

 

Вила в Рибарица - Don Maro

Акумулатори - онлайн магазин

Офис консумативи

 

Хонсу (21.V – 30.V)

Хонсу е бог на Луната, син на Амон и Мут. Той е бог на времето и неговото броене. Изобразяван е като юноша със сърп и диска на Луната на главата си.
Хонсу е роден под знака на изяществото и пламенността. Мил и приятен в обноските си, той обикновено е търсен и обичан. С удоволствие общува с хората, ходи на гости, включва се във всякакви обществени прояви.

Жив и общителен, Хонсу обича да е център на вниманието. Притежава качества на водач, уважават го за неговата честност и праволинейност. Тъй като е красноречив и убедителен оратор, той с готовност се впуска в дискусия и спор. Отличава се с пъргав ум и завидна възприемчивост. За сметка на това е избухлив и макар че му минава бързо, често казва неща, за които после съжалява. Трудно пази тайни.

Хонсу има разностранни интереси и се включва в множество разнообразни начинания. Понякога обаче се захваща с толкова много неща, че пилее силите си и не успява да доведе нищо докрай. Склонен е често да сменя кръга на интересите си и да следва последните модни увлечения, докато не изникне нещо по-ново и вълнуващо. Той иска да е независим и да има свобода на действията си. Ненавижда дребнавите ограничения и, доколкото е възможно, предпочита сам да си бъде господар. Но въпреки свободолюбието си, държи да чувства подкрепата на околните.

Даровитостта на Хонсу и неговия приветлив характер го улесняват да напредне в живота. Предизвикателствата го стимулират, в работата си е методичен и упорит. Ако някое от начинанията му обаче претърпи крах, му е необходимо време да се съвземе и да преодолее провала. За Хонсу успехът е всичко. Неуспехът е катастрофа и унижение.

Хонсу обича разнообразието в живота и опитва много и различни професии, преди да се установи на постоянната си работа. Дори и тогава продължава да търси нови, по-добри възможности за изява. Неспокойна натура е и лесно се отегчава. Постига обаче големи успехи, когато работата му дава достатъчно свобода да разгърне инициативата си или му предоставя възможност за контакт с други хора.

Въпреки че у него няма подчертан стремеж към натрупване на състояние, Хонсу борави внимателно с парите си и рядко изпада в затруднения.

Обича да пътува из далечни и непознати места. В даден момент може да го поблазни мисълта да поживее известно време в чужбина. Тъй като лесно се приспособява, ще открие, че се чувства добре, където и да отиде. Пътешествията, литературата и изкуството са негови любими занимания. Много добър събеседник е.

Макар че понякога е своенравен и доста егоистичен, Хонсу по принцип е внимателен и деликатен и охотно помага на другите. Има чувство за хумор и обикновено прави добро впечатление. Ако успее да овладее неспокойната си природа и обуздае избухливостта си, ще спечели много приятели, ще води активен светски живот и ще постигне целите, които си поставя. В живота му рядко ще има скучни моменти.

Жената Хонсу е обикновено привлекателна, дружелюбна и приветлива. Тя е високо интелигентна, с разностранни интереси, следи с живо участие всичко, което става около нея. Обича спорта и движението, с голямо удоволствие се включва във всяко начинание, което се провежда на открито.

Хонсу обръща голямо внимание на външността си и обича да носи модни дрехи. Привлекателен е за противоположния пол и има множество романтични изживявания, преди да създаде семейство. Той е верен и грижовен партньор, но въпреки семейната си обвързаност държи да запази в известна степен своята независимост и да следва свободно интересите и хобитата си. Много подходящи за него са Маат, Нун, Птах и Хапи. С Мут, Бену, Себек, Упес и Ихи се разбира добре,както и с друг Хонсу. Ще има затруднения с Тефнут и Мафдет.

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация