хороскопи

гадания

магия

 

Вила в Рибарица - Don Maro

Акумулатори - онлайн магазин

Офис консумативи

 

Хатор (21.VI – 1.VII)

Хатор е богиня на небето. Почитала се е като небесна крава, родила Слънцето. Впоследствие е изобразявана като жена с рога, а понякога – и с уши на крава.

Този знак е най-женственият в египетския хороскоп. Хатор е справедлива, искрена, милостива, артистична, творческа личност. Отрицателните й черти са свръхемоционалност, песимизъм и затвореност. Лесно прощава грешките на другите. Не обича стриктните програми и не е особено дисциплинирана, мрази критиката. Обича децата и животните, попрекалява с грижите за близките, мрази да работи под напрежение и не е много обективна. Кротката й външност крие вътрешна решимост. Макар да ненавижда сблъсъците, при заплаха реагира страстно и твърдо. При спорове предпочита да се отдръпва обидено, вместо да каже какво я тревожи, но с това често постига повече, отколкото с гневни думи. Останете ли без подслон и храна – обърнете се към нея. Готова е да отдели от залъка си. Но и навсякъде намира хора, готови да й помогнат. Предпочита изгодния брак, но срещу обичта, която дава, среща любовта не само на партньора, а и на целия му род.

В най-тежки условия Хатор е необходима и хората се грижат за нея. Тя наистина има невероятен късмет: получава неочаквани наследства или пари от родителите си. Все ще се намери някой да й улесни живота. Желанията й се изпълняват без усилие. Тя е човек на заобиколните маневри. Не очаквайте да се изправи и да Ви каже тревогите си. Ще трябва да й ги измъквате едва-едва. Обещайте и да не се гневите. Развеселете я. Покажете съчувствие. А тъй като тя няма и точно чувство за време, зарежете всичко свое. Накрая, ако продължи да упорства, блъснете по масата, развикайте се, но не преставайте да й съчувствате видимо. И чак тогава ще разберете какво я боли. Защото по природа Хатор е склонна да се тревожи, песимистка е и все очаква най-лошото. Неприятностите я засягат дълбоко и трудно ги преодолява, непрестанно се връща към своите беди и се захласва да ги изброява.

Всички Хатор са романтици. Тиха музика, лунни лъчи и вечеря на свещи – дайте им това и стават неотразими. Не обичат да огорчават умишлено ония, на които държат. Понякога отношенията с тях се затрудняват от това, че са свръхчувствителни, обичат да се самосъжаляват, да леят сълзи.

Жената Хатор трепти от чистота и е безупречна в личната си хигиена, макар домът й да е в безпорядък и да не знае кое къде е. Има отличен вкус към хубавите дрехи. И колкото и да е разсеяна и небрежна на вид, в последната секунда успява да сложи ред и да затвори устата на критикарите.

Пасивна по природа, Хатор се бои от сблъсъци и принуди. Ценител на изкуствата, ненавижда грозотата, обича красивото и определено се влияе от обстановката. За да се проявява пълноценно, тя се нуждае от верни приятели и силни личности. Откритите и оптимистични характери на Хонсу, Гор и Сет я поощряват. В хармония е и с Изида, Амон и Анубис. Няма да е щастлива с Хнум и Хапи.

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация