хороскопи

гадания

магия

 

Вила в Рибарица - Don Maro

Акумулатори - онлайн магазин

Офис консумативи

 

Упес (2.III – 19.III)

Упес е богиня на пламъка, изгарящ враговете на боговете. Центърът на нейния култ е остров Биге. Изобразявана е като жена със змия на главата.

Упес е родена под един от най-щастливите знаци – символ на дълголетие. Тя олицетворява изисканост, добри обноски, благоразумие, доброта. Кротката й реч и внимателно държание са образец на дипломация. Роденият ще води спокоен живот и ще се радва на мир, тихо и дружелюбно обкръжение. Той е сдържан и артистичен. Умее да преценява нещата точно и справедливо. Целенасоченото вглъбяване му позволява да стане добър учен. В политиката и управлението може да достигне върхове.

Понякога родените под този знак са склонни към депресия и в такова състояние изглеждат отчуждени от близките си, безразлични към другите. В бизнеса и паричните операции са изключително щастливи. Умеят да сключват отлични сделки, от които извличат полза. Но колкото и да изглеждат неуязвими от чуждото мнение, направо увяхват от остра критика. Способността ми да отклоняват преки сблъсъци е измамна - те могат да са дяволски хитри, когато са решили да се бият. С близките си са нежни и готови на всичко, но понякога са доста повърхностни и небрежни в отношенията с другите. Ужасно се дразнят, когато им се натрапват, защото самите те са деликатни, скромни и съобразяващи се с хората около себе си и желаят и с тях да се държат така. Искрено вярват, че взаимното уважение е задължително и се стараят винаги да са коректни, дори и към най-злия си враг. Ненавиждат скандалите и всякаква брутална враждебност. Под тази своя тиха и подвеждащо примирителна външност те крият силна воля. Преследват целите си методично, но ненатрапчиво. Ако има нещо, в което не е възможно да бъдат обвинени, то е, че са властни и дебелокожи. Имат безупречни обноски. Не обичат груби думи, не си служат с цинизми. Понякога изглеждат прекалено бавни или обстоятелствени, но то е, защото са предпазливи и дискретни. Не пропускат да прочетат целия текст, преди да са подписали документ.

Скромната Упес е внимателна и искрено дружелюбна с приятелите си – да работиш, да пазаруваш и бъбриш с нея е удоволствие. Присъствието й успокоява, сърдечна и остроумна е. Когато нещо й хареса, хвърля се към него с цялото си същество – урежда чужди сватби, преравя антикварни магазини за подаръци, плете жилетки за новородени бебета. Но усети ли, че се е поувлякла, захвърля всичко, сяда в креслото и си почива. Изглежда винаги приветлива и дружелюбна, защото навреме зарежда батериите. Винаги умее да пази самообладание и да въвежда ред в околния хаос.

С две думи, Упес знае как да живее, но те оставя и ти да водиш свой живот и не обича да критикува. Не си позволява да те злепостави пред другите, пази и своето, и чуждото добро име и ако може да те измъкне от неловко положение, прави го. Грешките, но и успехите, отбелязва подсъзнателно. И ако провиненията ти са незначителни, добродушно ги прощава. Заради тези качества я обичат и търсят. Безценна утешителка и съчувстваща слушателка, Упес предпочита да остане в ролята на пасивен съветник. Тя е интелектуалка, умиротворителка, реалистка. Ако твърде много й досаждате, тихичко ще Ви отстрани.
Предпочита удобното и скъпо облекло, не понася фрапиращата мода. Не обича паразитното приятелство. Избягва допира с човешкото страдание и нищетата, бяга от тях като от зараза. Да се хване в капан е трудно. Усети ли се застрашена, дълбоката й потиснатост и скрит антагонизъм в такъв момент се изразяват в подмолни машинации. При по-слабите личности безопасността е на първо място, готови са на всичко, за да се предпазят. Стремежът към безконфликтност понякога представя Упес като слаба личност. Тя стои настрана.

Упес с лекота прескача препятствията по пътеката и бързо се съвзема от бедите. Винаги пада на краката си. Дълбоко вярва в способността си да оцелява, разчита на собствената си преценка и е в мир със себе си. Почти винаги намира щастие и доволство.

Елегантната Упес е в съзвучие е Нун. Добре се погажда с Мут, Себек, Мафдет, Ихи, Тефхут, Непри. Не се разбира със суетния и критичен Сет. Маат и Бену я дразнят.

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация